(Sajnos nem lehet köszönni). Milyen ötleteitek vannak szobadíszítéshez? (több lent)
Figyelt kérdés
Szeretek mindent ami kalózos vagy velük kapcsolatos illetve ami az ő aranykorukhoz fűződik.
Hogyan tudnám még jobban kidíszíteni a szobámat?
A két ablak között van egy kormánykerék, és a nagyszüleimnél a padláson találtam egy kardot. Majd azt is kiteszem.
Vannak még valami (kreatív) ötleteitek hogy hogyan ,,túrbózhatnám" fel a szobámat?
Légyszi csak értelmes váaszokat írjatok.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!!!
;)
2016. ápr. 24. 14:11
1/10 anonim válasza:
sajnos nem lehet köszönni...miért is?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert a kérdés kiírásánál azt írja ki hogy felesleges köszönni.
Amúgy odaírtam hogy csak értelmes válaszokat szeretnék.
(A többiekben még bízok!!!)
2016. ápr. 24. 21:01
3/10 anonim válasza:
puskaporos hordó, ágyúgolyó, papagáj ilyen díszeket keress még
4/10 A kérdező kommentje:
És valami falidísz ötletet tudtok? (Ebben a témában)
2016. ápr. 25. 16:00
5/10 anonim válasza:
még eszembe jutott egy , rajzolhatsz kincses térképet, amit kávés vízben besárgíthatsz hogy korhű hatást kelltsen
6/10 A kérdező kommentje:
Kösszi az özleteket!!!
Még jöhetnek!
2016. ápr. 26. 06:26
7/10 anonim válasza:
Ilyen témájú kirakó. Biztosan találsz. Képkeretezőnél biztosan lesz ilyen stílusú képkeret is.
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok: kirakó pl: [link]
9/10 Roxi 320 válasza:
Fess egy kalózról egy képet vagy nyomtasd ki majd gyürd össze és vizzel felhigitott barna festéket önts a gyürödésekbe.
10/10 A kérdező kommentje:
Kösszi szépen!
Még jöhetnek!
2016. máj. 7. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!