Milyen ötleteitek vannak szobatervezéssel kapcsolatban? 17/F
Figyelt kérdés
Modern színű falak mellett vmilyen keleties hangulatot (vízipipa) szeretnék becsempészni. Ötletek? Mivel tudnám még jobban fokozni a hatást (falszín, bútorok, stb.)?2012. márc. 2. 14:31
1/4 anonim válasza:
pl. vannak ezek a keleties maszkok, vagy egy nagy legyező a falra.
2/4 gomzoli válasza:
Keleties hangulat keltéséhez nagyon jó ötleteket találsz a "Macskajaj", vagy a "Borat" című filmekben. Vagy nézd a győzike-figyelő műsort.
3/4 anonim válasza:
Nézz szét a "Cserépváros" nevű boltban,szerintem tök jó ilyen dolgok vannak, bútorok és kiegészítők is.
4/4 anonim válasza:
én leszek a te embered :D
én is szeretem a modern cuccokat de az mellett van vízipipám és egy rakás füstölőm stb, ha még aktuális akk írj :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!