Milyen ötleteitek vannak szobaátalakításra?
Át fogom alakítani a szobám és gondoltam már pár dologra(pl.falra mintás akasztók, papírból kivágott virágok) de még mindig üres a falam.Bármilyen ötlet jöhet.Csajos szobát akarok!
15/L
Vettem a múltkor a Corában egy nagy parafatáblát és azt teleraktam fotókkal. Nagyon jól néz ki!
Hungarocellből vágass ki betűket (pl. hogy kirakd belőle a nevedet) vagy csak valami mintát amit kedvelsz és fesd ki szép színesre, majd rakd fel a falra.
IKEA-ban lehet kapni falra ragsztható matricákat.
Rakj fel a falra egy kis trükköt, és valami csajos mintát rajzolj rá üvegfestékkel.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe...
Nem a legolcsóbb, de nagyon tuti: egy uv-csövet szerelj fel, és szövegkiemelővel rajzolj a falra. Falszíntől függően némely szín nappal is jól látszhat, este pedig, ha felkapcsolod az uv-t, akkor a teljes minta.
Lehet kapni faltetoválást. Ha beírod gugléba, kidob egy csomó mintát. Ha látsz valami jót, azt szabad kézzel fel is rajzolhatod, vagy felfestheted, nem kell megvenni a matricát - bár tudom, nem ugyanaz.
Régebben kazettából kihúzott szalaggal is dekoráltam a szobám. Abból lehet kirakni szavakat, ábrákat, de lelógatva is jól nézhet ki.
Tehetsz ki saját készítésű naptárat, szegezhetsz fel zászlót, vékony lécekből csinálhatsz rácsot, arra aztán felteheted a kedvenc dolgaidat, fényképeidet. Ugyanezt megteheted egy jól kifeszített vagy pont hogy lazára hagyott vászonnal.
Remélem, sikerül ötletet meríteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!