Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan dobjam fel a szoba...

Hogyan dobjam fel a szoba ajtómat?!

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy nem-e tud vki vmi jó dolgot amivel feldobhatnám a sima egyszerű fehér színű ajtómat. pl. vmi felírat, vagy akármi. és hogy ezeket hol tudnám beszerezni.

köszönöm szépen:D

2010. ápr. 6. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm plakátokat szokott kitenni rá, amiket az iskolákban kitesznek egy koncert előtt. Ha már nem aktuális, és szereti az adott zenekart, akkor elhozza.

Egész nagy plakátok is vannak, amik nagyon szépen kivitelezettek.

Vagy egy másik ötlet, hogy színes betűket kivágsz újságokból, és abból teszel ki valami jó feliratot.

2010. ápr. 6. 13:56
 2/10 anonim válasza:
100%
lehet kapni például virágboltban bármilyen színű "füzéreket" amin lehet pl. pillangó, virág, vagy akármi.. vagy lehet például matricából kirakni a neved vagy akármi :)
2010. ápr. 6. 13:57
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. ezek közül biztos hogy párat megvalósítok:)
2010. ápr. 6. 14:03
 4/10 anonim válasza:
fogd meg, vedd ki és dobd fel. a viccet félretéve, poszterekkel, füzérekkel stb.
2010. ápr. 6. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:

gondoltam hogy vki félre érti.

átvitt értelemben gondoltam hogy feldobni.

2010. ápr. 6. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tükörcsempét tettem rá, nagyon szép fazettás szélű kockákat. A teret is nagyítja, bár sokaknak az a véleménye, hogy hálószobában a tükör nem jelent jót....
2010. ápr. 6. 14:18
 7/10 anonim válasza:
100%
Üvegfestékkel bármilyen mintát készíthetsz, olyan, mint egy matrica. Speciel én így oldottam meg :)
2010. ápr. 6. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

www.faltetoválás.hu

Itt nem csak fali matricák vannak hanem ajtóra is. Ha ügyes vagy Te magad is készíthetsz rá valami rajzot. Ehhez is ad ötletet ez az oldal. Ha sikerült valamit kitalálni és megcsinálni küldj képet:) Sok sikert.

2010. ápr. 6. 15:44
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi. köszi:D
2010. ápr. 6. 17:35
 10/10 anonim válasza:
A faltetoválás tökéletes módja a szobád feldobásának, megsúgom, én is azzal készülök. Esetleg,az órarendedet(ha iskolás vagy)is felragaszthatod,vagy egy szép naptárt is akaszthatsz rá.Ha ablakos,akkor egy szép függönnyel is díszítheted. 2010-ben csak a képzeleted szab határt.
2010. ápr. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!