Hogyan tudnám otthonosabbá tenni a szobám?
Nem azt válaszolom amit elsőre vársz, mert mindenkinek más az otthonos, ezért nem tudok ötletet adni, hogy mit aggass ki, mit fess a falra, vagy milyen pokrócot tegyél az ágyra.
Nem az újonnan beszerzett giccsektől lesz egy helyiség otthonos, hanem a személyes dolgoktól.
Akkor otthonos valami, ha be van lakva, és akkor van belakva, ha használva van, és a berendezések, dekorok lehetnek emlékek az eddigi életedből. Ez lehet egy kitámasztható fotó valamelyik szerettedről, egy szalmakalap vagy egy legyező egy korábbi nyaralásból, leszárított virágcsokor, egy gyerekrajz rajzszöggel a falba nyomva, gyerekkori kedvenc plüssmackód az ágy végében, bármi ami személyes.
Falmatrica nagyon menő manapság.Rengeteg témakörben,bő választékból tudnál választani.
De saját magad is festhetsz motívumokat pl.:villanykapcsoló köré...
Szép színes ill. mintás dobozok is jók amikbe pakolászhatsz,rendszerezhetsz.Ezeket tudsz magad is gyártani cipős dobozokból,bevonod őket neked tetsző papírral,így harmonikus lesz a szobád.
Mindenképp olyan tárgyakat,dekorációkat,színvilágot válassz amik tetszenek,személyiségedhez illenek.
Sok sikert!
Virágüzletekben lehet kapni csipeszes,csíptetős pillangókat.Vannak amik nagyon szépek,azt pl. fel tudnád csíptetni függönyre,tükörre...
Vannak olyan növények amik nem igényelnek szaktudást és szebbé,otthonossá varázsolnak.
nem akartam méregdrága tárgyakat meg bútorokat, de nem szeretném fényképekkel telepakolni a szobámat.
Inkább olyan ötleteket szeretnék, hogy a falammal mit kezdjek mert eléggé csupasz, és sajnos kézügyességem nincs hogy fessek. Néztem falmatricát de nem találtam olyat ami elég nagy lett volna hogy mutatós legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!