Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szoktál ajtódíszt kitenni?

Szoktál ajtódíszt kitenni?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor? Csak ünnepek előtt, vagy egész évben van valamilyen ajtódíszed? Magad készíted vagy veszed valahol?

2016. febr. 10. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Kívülre csak december 6.-án, január 6.-ig hagyom ott. Készen vettem, még évekkel ezelőtt, de csodaszép még most is. Belülre viszont tavasszal és ősszel is szoktam tenni, ilyenkor a lakást is kicsit hozzáigazítom az évszakváltáshoz, terítőket, kicsi díszeket ide-oda... mindent készen veszek, zéró kézügyességem van.
2016. febr. 10. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre az ocsmány 50 éves ajtóra nem lenne értelme díszt tenni.
2016. febr. 10. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, én minden évszakhoz, ünnephez teszek ki ajtódíszt. Én szoktam készíteni. Az interneten (pinterest) remek és fillérekből kihozható ötleteket lehet találni.
2016. febr. 10. 18:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Én tavaly kattantam rá az sk. ajtódísz készítésre. Magyarországon még nem annyira elterjedt, pedig nagyon feldobja a bejáratot vagy a kijáratot (nálam az ajtó belső oldalán is van) egy èvszakhoz illő szèp koszorú, kopogtató.

(2-esen jót derültem :))

2016. febr. 10. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam. Amúgy nem tudom miért gondolod, hogy itthon még nem elterjedt, anyám már 20 éve is mindig rakott ki és volt is elég bő választék is, meg mások is raktak már ki rég akkoriban.

Én csak simán hülyeségnek tartom.

2016. febr. 12. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy nem terjedt el, mert ahol felnőttem, vidéken sohasem láttam. Most megyeszékhelyen lakom és itt is inkább karácsony, húsvét táján látok itt-ott. Nekem nagyon tetszenek. Pláne, ha nem műanyag, kínai tucatáruról van szó.
2016. febr. 12. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szabolcsban nőttem fel egy kisvárosban.
2016. febr. 14. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár az is igaz, hogy ott bárki bármit vesz vagy kitesz, akkor rögtön mindenki leutánozza, nehogy lemaradjon, szóval minden borzasztó gyorsan terjed onnantól kezdve, hgoy egy valaki kitalálja.
2016. febr. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!