Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hova tudnátok kitenni egy...

Hova tudnátok kitenni egy fokost (díszes betyár fokos), ha nem illik bele az összképbe?

Figyelt kérdés

Párom nagyapjáé volt, tőle örökölte és most ragaszkodik hozzá, hogy kitegyük a falra, de sehogy se illik bele az összképbe.

Arra gondoltam, hogy a beépített szekrény előtti kis fal üres, oda tudnám tenni és poénból ilyen képeket kiakasztani hozzá(bár se ez, se rendes régi fényképek nem illenek oda): [link] Amúgy nagy Star wars rajongó a barátom.

Nagyon elvetemült ötlet? Mit tudnék csinálni?

2014. okt. 12. 03:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

"Hova tudnátok kitenni egy fokost (díszes betyár fokos)"

Én spec az OLX-re tenném ki, hogy elvigyék.

Vagy a kuka mellé, ha nem akarnék tökölni az eladással.

2014. okt. 12. 05:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Szépen kitisztítva az előszobában a falra. De képeket semmiképpen nem tennék mellé.
2014. okt. 12. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem illik az összképbe, akkor sehova. Szekrény tetejére.

Valahonnan bányássz elő egy rózsaszín barbit, vagy valamit, ami neked kedves, de abszolút nem passzol már sehová, és mondd, hogy te meg ehhez ragaszkodnál, hogy kitegyétek. Lehetőleg a fokos mellé szeretnéd, hogy a két emléktárgy kiegészítse egymást...

2014. okt. 13. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Fokost akar a falra, meg nagy Star Wars rajongó... hány éves ez a gyerek, tizenöt?

Nem kéne lecserélni egy normálisra? Ez meg menjen a fokosával betyárkodni a Halálcsillagra.

2014. okt. 13. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szép dolog,hogy ragaszkodik valamihez,ami emlékezteti a nagyapjára, megtartanám,de nem akasztanám a falra.
2014. okt. 13. 17:43
 6/8 anonim válasza:
4es: én is nagy Star Wars rajongó vagyok(a 2011es gyűjtői kiadást megvettem 30ezer forintért) 31 éves létemre,feleségem(18 évesen házasodtunk és ugyanannyi évesen megszülte a két lányunkat
2014. okt. 13. 18:40
 7/8 anonim válasza:
És szeretik a Star Warst.(véletlenül az előzőnel a küldést nyomtam,mert telefonról írok és nagyok az ujjaim)
2014. okt. 13. 18:43
 8/8 anonim válasza:
A kérdésre válszolva nekem tetszik,nekem is megvannak.
2014. okt. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!