Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehet berendezni egy...

Hogyan lehet berendezni egy lakást minél olcsóbban?

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 13:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

a faléces link lemaradt, ez lenne:

[link]

2016. febr. 9. 19:49
 12/24 A Tengerész ***** válasza:
83%
Először is ki kellene találnod milyen bútorokat, háztartási eszközöket akarsz. Aztán szorgalmasan googlizod a használt cuccok hirdetéseit, meglepően jó állapotú bútorokat vehetsz olcsón, mert valakinek útjában van, de még ingyen is elviheted néha. Ha van autód könnyebb, de ha nincs még az is megy, amit én csináltam amikor megvettem egy jó állapotú gáz-elektromos tűzhelyt az új árának kevesebb mint feléért, hogy az előző tulaj szállította ingyen és még a másodikra is segített felcipelni. Szóval ha hogy egy szóval is válaszoljak a kérdésedre "OKOSAN".
2016. febr. 10. 10:46
 13/24 anonim ***** válasza:
39%

Szia! én internetről rendeltem szinte mindent.

berone.hu

homemax.hu

outletbutor.hu

honlapokról az elképzeléseimnek megfelelő, legolcsóbb és legszükségesebb bútort. Pl. lehet kevés lesz a szekrény, de most ennyivel oldom meg.

konkrétan: kanapé

[link]

nappali:

[link]

ezt a meglévő galéria ágy miatt, gyereknek(szóval drágább)

[link]

konyha:

[link]

asztal, szék:

[link]

Ár: szekrények: 184ezer

kanapé 70 ezer

konyha 76ezer

szék asztal:16ezer

2016. febr. 16. 11:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
na jó 13-as, de ezek olyanok is... mint a szüleim bútorai voltak a 80-as években...
2016. febr. 16. 17:25
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk amelyik belinkelte, hogy "ennyit változtat egy új kárpit" az biztos nem járt még kárpitosnál árajánlatot kérni.

Jó persze tudom a facebookon sok a diy blogger, meg a mami-tunning oldal, ahol ők maguk kárpitoznak, de azok élőben olyanok is, egy-egy fotó erejéig persze be lehet állítani, hogy milyen jó lett...

2016. febr. 16. 17:52
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Nekem ez a 80-as évek:

[link]

egyébként én is éltem a 80-as években...hát messze nem ilyen bútoraink voltak

13-as voltam

2016. febr. 17. 14:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát nem 80-as évek, de nem akarta mondani, hogy ízléstelen paraszt bútorok ráadásul drágán. Az asztal, anyám borogass...
2016. febr. 17. 14:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Az asztal még hagyján, de az a kanapé 70.000-ért ezzel a retró mintával, ráadásul szemmel láthatóan siralmas minőség... szóval ez a durva.
2016. febr. 17. 17:37
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Az asztalban inkább az a durva, hogy 16 ezer csak az a ronda asztal, a négy ronda hokedlivel (még csak nem is rendes székek!) majdnem 35 ezer forintot kérnek érte! És még a régi román koloniál étkező garnitúránál is rondább meg parasztosabb. Amazt manapság legalább átfestve divatosnak tartják.

Akkor már azon az áron, vagy olcsóbban itt van több stílus is tisztességes székekkel nem hokedlikkel:

Antikolt fa:

[link]

Fehér, egy színes asztali futót hozzá + 4 szék párnát és még mindig olcsóbb:

[link]

Ez is ronda, de még mindig kevesebb, mint féláron van:

[link]

De ha a hokedli is jó, akkor meg végképp sokkal olcsóbban:

[link]

Kika:

Nekem spec nem tetszik, de ANNÁL még akkor is jobb ugyanannyiért:

[link]

Ugyanannyi, ez is legalább normális és rendes székek vannak hozzá:

[link]

És ezek csak az újak, a jófogáson ugyanezek is fent vannak olcsóbban, meg egy rakás másmilyen is, ami legalább normális és nem olyan, hogy egy csomó pénzt kiad érte az ember, miközben úgy néz ki, mint valami olcsóboltos hulladék.

2016. febr. 17. 20:27
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Bocs de sem Kika, sem Ikea nincs a közelünkben (Szeged) :O

úgy tudom online nem lehet rendelni....

ja most nyílik, de nem tudom mikor Kika...lehet még hónapok kérdése.

A "hokedli" a helyhiány miatt kell....

de nem is folytatom tovább.... mert a kérdéshez semmi köze...

ízlések és pofonok :D

2016. febr. 18. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!