Hogyan lehet berendezni egy lakást minél olcsóbban?
a faléces link lemaradt, ez lenne:
Szia! én internetről rendeltem szinte mindent.
berone.hu
homemax.hu
outletbutor.hu
honlapokról az elképzeléseimnek megfelelő, legolcsóbb és legszükségesebb bútort. Pl. lehet kevés lesz a szekrény, de most ennyivel oldom meg.
konkrétan: kanapé
nappali:
ezt a meglévő galéria ágy miatt, gyereknek(szóval drágább)
konyha:
asztal, szék:
Ár: szekrények: 184ezer
kanapé 70 ezer
konyha 76ezer
szék asztal:16ezer
Mondjuk amelyik belinkelte, hogy "ennyit változtat egy új kárpit" az biztos nem járt még kárpitosnál árajánlatot kérni.
Jó persze tudom a facebookon sok a diy blogger, meg a mami-tunning oldal, ahol ők maguk kárpitoznak, de azok élőben olyanok is, egy-egy fotó erejéig persze be lehet állítani, hogy milyen jó lett...
Nekem ez a 80-as évek:
egyébként én is éltem a 80-as években...hát messze nem ilyen bútoraink voltak
13-as voltam
Az asztalban inkább az a durva, hogy 16 ezer csak az a ronda asztal, a négy ronda hokedlivel (még csak nem is rendes székek!) majdnem 35 ezer forintot kérnek érte! És még a régi román koloniál étkező garnitúránál is rondább meg parasztosabb. Amazt manapság legalább átfestve divatosnak tartják.
Akkor már azon az áron, vagy olcsóbban itt van több stílus is tisztességes székekkel nem hokedlikkel:
Antikolt fa:
Fehér, egy színes asztali futót hozzá + 4 szék párnát és még mindig olcsóbb:
Ez is ronda, de még mindig kevesebb, mint féláron van:
De ha a hokedli is jó, akkor meg végképp sokkal olcsóbban:
Kika:
Nekem spec nem tetszik, de ANNÁL még akkor is jobb ugyanannyiért:
Ugyanannyi, ez is legalább normális és rendes székek vannak hozzá:
És ezek csak az újak, a jófogáson ugyanezek is fent vannak olcsóbban, meg egy rakás másmilyen is, ami legalább normális és nem olyan, hogy egy csomó pénzt kiad érte az ember, miközben úgy néz ki, mint valami olcsóboltos hulladék.
Bocs de sem Kika, sem Ikea nincs a közelünkben (Szeged) :O
úgy tudom online nem lehet rendelni....
ja most nyílik, de nem tudom mikor Kika...lehet még hónapok kérdése.
A "hokedli" a helyhiány miatt kell....
de nem is folytatom tovább.... mert a kérdéshez semmi köze...
ízlések és pofonok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!