Megéri egy lakást lakberendezö segitsegevel berendezni? Ki vette már igénybe egy lakberendezö segítségét és mik a tapasztalatok?
Ahol ténylegesen napi szinten tartózkodik az ember, és az ottlakás az egyetlen fő funkció, nem pl. ügyfelek fogadása, oda szerintem nem való lakberendező. Neki a tudásán kívül van egy saját ízlése, ami lehet, hogy nagyon elüt a tiédtől, és kellemetlenül érzed magad a más által berendezett lakásban. Főleg, ha az általa beszerzett/beszereztetett dolgokat sajnálod kihajítani vagy negyedáron eladni, és inkább velük szenvedsz. Vagy nem vállalsz be egy teljes lakáskipakolást az újbóli átfestetés miatt, mikor rájössz, hogy ez a variáció tévedés volt a számodra.
Az más dolog, hogy ha bizonytalan vagy magadban, vagy sok ismerős jár hozzád és ezért szempont a mások véleménye, akkor a saját terveidről kikérheted a lakberendező tanácsát, annak már látom értelmét.
Nagyon szepen megköszönöm a valaszokat es a valaszadoknak a raforditott idöt.
Tkp. arrol van szo, hogy van fix elkepzelesem, jo izlesem, szeretem a minimalista dizajnt, a termeszetes szineket, anyagokat kombinalva üveggel, acellal, ahol a tér, a lakás merete nem veszik el a teletömött butoroktol, a gipszkartonos falaktol esatöbbi. Ami nincs, az az idö.
Nem tudnek helyben lenni, a munkalatokat uton kiserni.
Ezert, gondoltam, hogy talan egy lakberendezö az, aki ezt a feladatot (is) vallalna. Rosszul gondolom?
Szerintem megéri. Én ugyan itt tudok lenni meg minden, nekem más a gondom.
Nagyon fontos számomra, hogy milyen a környezetem, mindig érdekelt a lakberendezés - de nem értek hozzá. Van szépérzékem meg ilyenek, de az nem elég. Ráadásul kicsit problémás a ház, fent tetőtér, lent egyetlen légtér, nem tudok egy sarokszekrényt beraknivalahova, mert nincs sarok a házban (csak 2, de az a konyháé). Mindenütt ablak van (sokszor extrém közel a sarokhoz), néha ajtó, bekavar a lépcső, s ha van is ötletem, nem tudom elképzelni, hogyan fog kinézni...
Nagyon hasznos lehet egy gyakorlott lakberendező, aki persze figyelembe veszi az ember ízlését, hiszen az roppant fontos.
Bár tapasztalatom nincs még e téren, remélem, hamarosan lesz.
#4-es
"Bár tapasztalatom nincs még e téren, remélem, hamarosan lesz."
Kerlek, ha mod van ra ertesitsel rola, Nagyon kivancsi lennek a feedbackre.
A leirtak alapjan egy igazi kihivas, challenge lesz berendezni. Az en lakasom is olyan lesz, hogy sok az üvegter, De en pont ennek örülök.
Nagyon szivesen segitenek Neked, ha megadnad a haz alaprajzat.
Ha, megis zsakutcaba vezetne, akkor meg mindig lehet lakberendezö segitseget kerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!