Pesterzsébeten tudtok olcsó virágüzletet?
Figyelt kérdés
Szeretném a kislakásom feltuningolni cserepes virágokkal és nem tudok jó helyeket, mert nemrég költöztem ide.2016. febr. 8. 12:08
1/3 anonim válasza:
Kivárod a tavaszt és a Tátra téri piacon sok virágost fogsz találni. Vagy elmész az Oázisba.
2/3 anonim válasza:
Én a pennyből, lidlből meg ilyen helyekről veszem a virágaimat. Persze, ha nem olcsón akarnám, akkor venném a kertészetből, de pl. a fentieknél egy cserép zamioculcas 600-700 forint szokott lenni mikor van, a kertészetben meg a múlt héten 2000 forint volt. Hát jó a kertészetben pár hajtással több volt benne, de basszus mennyiért? Szokott lenni mindenféle. Csak hát ott nem mindig van virág vagy nem olyan amilyet szeretnél így nem tudod azonnal megvenni. Viszont hát tényleg olcsó. Nekem még egy virágom sem halt ki, amit onnan vettünk. Kertészetben inkább csak úgy veszek, hogy a leárazott részleget nézem át. Pl. 2-3 ezer forintos virágot elvirágzás után 500-800 forintért adnak. Nekem jó az is, majd kivárom, hogy megint virágozzon. Egy cserép virágzó árán veszek több nem virágzót és hát két-három hét múlva úgy is ugyanúgy néznek ki.
3/3 anonim válasza:
Meg érdemes olyat venni ami jól szaporodik, ha tetszik belőle valamelyik. Ilyen pl. a lándzsalevél. Szerintem nagyon dekoratív és nagyon jól szaporodoik, ha jó világos napos helyen tartod. (Ahhoz képest, hogy azt írják a könyvek, hogy nem szereti a közvetlen napfényt, nálam ha nem közvetlen napfényben van, akkor felnyurgul, de ha odateszem a napra, akkor hatalmas kövér élénk színű leveleket hoz és szuperül nőnek mellette kicsik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!