Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol a legolcsóbb a bútorvásárlás?

Hol a legolcsóbb a bútorvásárlás?

Figyelt kérdés

Kinéztünk 2 bútorsort.Mindenhol az a nevük,hogy:- komfort

- messina

Néztük rengeteg weboldalon már de nem igazán tudjuk eldönteni,hol lenne érdemes megvenni.Azért írtam ide,hátha van már valakinek tapasztalata.Ahogy elnéztük 140 ezer körül van,ahol már nincs szállítási költség.Persze van ahol olcsóbb,de ott ugye rájön a szállítási.Tudtok ajánlani valamilyen boltot,vagy weboldalt?A bolt elhelyezkedése mindegy,nem fontos pl. Budapesten lennie.Előre is köszönöm.

2015. dec. 26. 19:45
 1/3 anonim válasza:
Keceli Bútordiszkont.
2015. dec. 26. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Interdeco 134.049 Ft (ingyenes házhozszállítás)
2015. dec. 26. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Érdemes megnézned a használt bútorokat is (vatera, jofogas, stb). Néha nagyon jó cuccokat ki lehet fogni az eredeti ár töredékéért. Én pár éve egy több 100 ezret érő gyönyörű tölgy szekrénysort vettem 60 ezer forint körül, illetve 90 ezerért 2 darab gyönyörű tömör borovi fenyő ruhásszekrényt (szerintem darabját nem kaptam volna meg ennyiért újonnan).

Nem mondom, hogy vegyél ütött-kopott bútort, de vannak nagyon jó állapotú használtak is. Érdemes körülnézned. Sokan nem azért adják el a bútoraikat, mert tönkrementek, hanem költözés, hely hiány, örökölték, stb miatt.

2015. dec. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!