Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy lehet az, hogy vidéki...

Hogy lehet az, hogy vidéki városok sokkal korral haladóbbak, modernebbek, mint Budapest?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy Budapesten szinte az összes lakás rohad, ódivatú, vidéki városoknál pedig rengeteg az újépítésű modern? Én ezt nem értem. Albérletben, pl. Pesten lehetetlen 50 nm-es minimal design-os lakást találni 50 ezerért, vidéken meg akár 60 nm-eset is kifoghatsz 50-ért fullextrával. Miért van az, hogy Budapesten luxusnak számít a távirányítós gardróbajtó, sarokkád, légkondi, villanysütő, meg sötétbarna egybefüggő szalagparketta? Ez lenne ma az általános, semmi luxus nincs benne, csak korral haladás.
2015. dec. 2. 22:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem törődnek a lakások belsejével, mert nem akarnak a minimálisnál több időt bent tölteni.

KInt még az utcán sétálva is rengeteg érdekes, szép dolgot látnak, ha nem a földet nézik. Hát ha még utána is néz, hogy mi a története annak, amit lát.

Minek költsön valaki halott dolgokra, amiket "luxusnak" lát a lakásán belül, amikor rengeteg értelmes dolgot csinálhat a városban, akár pénzért, akár ingyen.

Ha tud valaki kereszthuzatot csinálni, marhaság a klíma, sőt nem fog a feje fájni tőle.

Távirányítós gardróbajtó meg okos konyhaszekrény az amerikaiaknak való, évszázados kultúrával körülvéve ki gondol rá? Persze, gondolom, aki hozzá van szokva. de megcsinálhatja magának, ha annyira kell.

Én inkább bámészkodnék ezredszer is a házak díszítésein. Vagy antikváriumban böngésznék. Nem érdekel a szalagparketta, úgyse nézegetném.

2015. dec. 26. 01:18
 22/22 anonim válasza:
Nem attól leszel boldog, ha luxuslakásban laksz! Konkrétan mondjuk nem ez a kérdés, de ilyen szemszögből is nézhetjük! Nekem az egyik vidéki rokonom egy hatalmas, kétszintes házban él, EGYEDÜL. A nappalijában majdnem elférne a mi lakásunk... Sok luxuscikk is van a házban, de hidd el, a srác nem boldog! Nem mellesleg a volt párja árulja a házat! Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy ekkora háznak mennyi a rezsije!
2015. dec. 30. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!