Mennyire gyakori ez a megoldás magyarországon, nemfognak kinevetni? Konyha, lent
Ha te úgy látod jónak, hogy neked kényelmesebb egy szép konyhát a nappaliban tartani, és egy funkcionálisat eldugva, akkor én támogatom. Elég sokat kell pakolászni így is vendégfogadás előtt, nem hiányzik senkinek sem még +1-2 óra munka a csetresek elmosogatására és a tűzhely sikálására ha arra nincs idő, csak azért, mert vendég jön.
Aki itt hülyének néz, annak valószínűleg sajnos nem telik két konyhára, vagy helye nincs rá, mint a magyarok többségének. Nekem is egy konyhám van, ami inkább dísz, mint funkcionális, és rengeteget kell takarítanom, ha vendég/ügyfél jön. Ilyenkor jól jönne egy olyan konyha, amiben a koszt tartom :)
Ha a barátaid, rokonaid sznobnak tartanak, és mondjuk emellett máshogy is viselkednek emiatt veled egy csakis 100%-osan téged illető döntésed miatt, akkor ennyit is érnek. Ha megteheted, és így az életminőséged javul, értem itt, időt spórolsz meg vendégfogadás előtt, és nem úgy néz ki a nappalid, mint egy disznóól, és jó érzés nézni a díszkonyhát a kanapéról a zsírfoltos helyett, akkor szerintem ez a jó döntés.
Sok szerencsét a felújításhoz!
Egy lakberendező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!