Mennyire gyakori ez a megoldás magyarországon, nemfognak kinevetni? Konyha, lent
Én ugyan építész vagyok, de ilyet még nem láttam. Amit láttam:
1 - végleg leválasztasz egy rendes konyhát, "díszkonyha" helyett egy kulturált bárpult, tálaló, étkező, stb. amit akarsz
2 - rendet tartasz a konyhában, veszel mosogatógépet, szagelszívót, ez sok problémát megold. Esetleg a szoba felé magasított pultot teszel, így egy kicsit takarásban lesz a konyhád
3 - vidéken építtetnek ún. nyári konyhát, ahol a disznóvágás, lekvárfőzés, vadfeldolgozás, stb. zajlik. Na, az szinte ipari jellegű...
Hát ja. Olyat lehetne, hogy a rendes nagy konyhát leválasztani vagy teljesen vagy félig vagy akár amerikai jellegű. De közvetlen mellé nem tennék egy kicsi tea-kávé szendvics ital stb konyhát. Ha tényleg nagy a kecó akkor indokolt lehet, hogy ne kelljen a konyhából átautózni a nappaliba, de akkor is jobb megoldás a kicsinek egy bárpultos kombináció, oda is lehet ülni vagy mellette a living room és átültök oda a kávéval. Az beválhatna mint funkció. Ha indokolt. De egy amerikai konyha mellé egy falnyira indokolatlan.
A bárpultot meg lehet úgy csinálni, hogy ott amit mondtál minden van, mosogató mikró hűtő poharak presszógép vízforraló és bármi. Lenne egy magasított pult magasított székekkel kívülről. De a nagyobb konyha minek ha csak dísznek van? Jó ha ritkán főzöl ez is okés de akkor már nem dísz. Csak dísznek ne vedd meg ahhoz elég egy kisebb is akár fullextrával. Vagy ha szereted a konyhákat akkor lehet még variálni. Kültéri nyári konyha grillezővel mindennel, egy fedett a ház mellett teraszon, egy fedetlen a kertben. Aztán egy bárpult a medence mellett, fedett a nap miatt.
És ha szereted a konyhákat a legjobb: tanulj meg főzni. Ha van időd amúgy csillivillin lehet tartani, de többlet munka. Nálunk is elég csillivilli pedig nem egy hónapos és minden nap főzés van. Nincs egy zsírcsepp sem, kb, végén letörlés és csóki. Nem kell ráégetni ezer évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!