Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kinai szék? Hárman beszélgettü...

Kinai szék? Hárman beszélgettünk, hogy miért mennek tönkre 1 vagy 2 év alatt fa bútoraink

Figyelt kérdés
nagymamám 30 éves székeit meg most dobtuk ki csak azt is azért mert nem passzolt mar a felújított lakáshoz én azt mondtam kinabol jönnek a mai bútorok és azok a tömeg termelésre mennek nem a minőségre 1. barátom azt mondta mostanára a k0rnyezet szennyezés hatással van a fákra és a mai fák sokkal törékenyebbek 2. barátom szerint jók a mai bútorok csak mindig az olcsóbbat akciósat vészük ami rosszabb minőségű

2015. aug. 22. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kényesebbek, lustábbak vagyunk. Ha gond van, akkor kidobjuk és veszünk másikat. Míg régen megjavították, azért tartott ki olyan sokáig.
2015. aug. 22. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mire használjátok azokat a bútorokat, de nekem a legolcsóbb ikeás bútoraim is 10-15 éve megvannak és szinte újszerű állapotúak.
2015. aug. 22. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem néhány viszonylag új, 2 éves bútorom van. Egyenlőre semmi bajuk. A többi bútorom kb. 10 éves. De senki nem mondaná meg. Azt szokták hinni, hogy újak. Pedig nem voltak drágák. Mindig igyekszem viszonylag jó árú, de azért normális bútorokat választani. Szerintem nagyon sokat számít az is, hogy mennyire vigyáznak rá.
2015. aug. 22. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

A környezetszennyezéshez nincs köze, a faanyagot nem ipari környezetben termelik, hanem nagyjából szennyezetlen erdőkben.

Manapság is léteznek jó minőségű bútorok, csak léteznek olcsó, rossz minőségű fából gyártottak is, ezt az alapanyagot régen eltüzelték, mint bútornak alkalmatlant.

2015. aug. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!