Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az emeleti szobákon teli vagy...

Az emeleti szobákon teli vagy üveges ajtó van? Gyerek szoba lesz valaha, és fürdő, de azon pici az ablak. Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltattam, hogy felül legyen ablak rajta. Be nem látok kukkolni (mivel nem is akarok), de látom, ha ég a villany.
2010. márc. 4. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a szobákon teli van, a fürdőn nincs ajtó, csak függöny, a konyhán meg a nagy semmi. Megszokás kérdése. Viszont korábban sok üveges ajtó volt a házban, amiből mára maradt egy. Ilyen-olyan okokból mind le lett cserélve, de csak ennél az egynél merült fel, hogy van haszna annak, ha üvegesre cseréljük. Nekem ez a tapasztalatom.

41F

2010. márc. 4. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hálószobákra felnőttnek is, gyereknek is mindenképp jobb a teleajtó, mert akkor nem zavarhat senkit a pihenésben az előszobából vagy a többi helyiségből beszűrődő fény.
2010. márc. 4. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyerekszobába ne rakj üveges ajtót, mert folyton ki fogják törni a kölykök a labdával. A fürdőszobának viszont jó ötlet.
2010. márc. 7. 01:23
 5/6 anonim válasza:

Szerintem praktikusak a teliajtók hálókra mindenképpen. Sötétben az üveg ajtón annyi fény szűrődik ki, hogy mindig lehet látni, hogy mit csinálnak bent (bár ha mondjuk ez a cél, akkor ez a jó). Meg másrészről ha laszanak bennt, és a folyósón felnyomsz egy villanyt, az is beszűrődik.

Nekem üveg ajtóm van, de ilyen bambuszos cucc van rajta, szóval csék fény megy be rajta, de hogy mit csinálnak pontosan, nem lehet látni, este meg sötétítőt használok.

Fürdőre szerintem praktikus a teliajtó. Nem látnak be, nem csapódik le állandóan pára az üvegére.

De ez csak az én véleményem. Üdv.

19F

2010. márc. 9. 08:29
 6/6 anonim válasza:

szerintem teleajtót...nálunk üveges van..a fürdőben nagyon zavaró a vendégek nem is voltak hajlandók nálunk fürdeni, ezért ottaludni sem, így kellet rá tenni egy függönyt de az sem az igazi..

a gyerekszobában is zavaró, alias nálam mert már felnőttem elköltözni még nincs lehetőségem, de pl sportolni abszolútt nem merek világosban mert belátnak és kínos..meg amúgy sem praktikus, csak üldözésni mániája lesz tőle a gyereknek..az érzés hogy folyton megfigyeli a szülő...

2010. ápr. 2. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!