Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen szőnyeget vegyek? Képpel

Milyen szőnyeget vegyek? Képpel

Figyelt kérdés
Nem teljes futót szeretnék, csak egy kis szakaszon,ahol jelenleg is van ez a randa rongyszonyeg.
2015. júl. 6. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
3-as vagyok. Ne hallgass rájuk. Tökéletesek a színek és a járólapok is. Maradj a megérzésednél, jó lesz az. Nézz körül az országban, egyforma házak, egyforma színek, egyforma berendezés, egyforma emberek. Kevés az egyéniség.
2015. júl. 7. 10:22
 12/13 anonim válasza:
76%
az a kis szőnyeg színébe passzol. én erdélybe vennék egy kirándulás alkalmával. sok kézzel készült tartós és szép cucc van mindenféle árnyalatba, méretbe, modernebb mintával, szuper áron. többszörösét érik, nem tömegáruk, magyarok készítik, és sokkal jobb minőségűek mint a fogyasztói társadalom áruházi divatszarjai.
2015. júl. 16. 11:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam veszünk egy vilagosdrapp egyszínű szőnyeget mert a sötéten érdekes módon ezerszer jobban meglatszik a kosz. Köszönöm a valaszaitokat!
2015. júl. 22. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!