Milyen szőnyeget vegyek? Képpel
Szerintem viszont nagyon rossz a járólap, egyszerűen bántja a szememet, és egy ilyen keskeny folyosóra nem is lett volna szabad optikai szempontból ekkora mintás, ráadásul sötét járólapot tenni. Összenyomja a teret, és hullámzik tőle az ember szeme, kb. így néz ki:
Mindenesetre a legjobban egy sima fehér vagy natúr gyapjú/rongyszőnyeggel lehetne segíteni a helyiségen. Hogy másik, teljesen elütő mintázatút hogy sikerült odatenned, azt ép ésszel fel nem foghatom.
A natúr fa ülőke helyett maradnék a modern formáknál, magasfényű fehérnél, amit az ajtón is láthatunk, a zöld, fehér, barna és mintás padló pont elég szín ebbe a helyiségbe, semmi szüksége még egy másik világos faszínű bútorra is. Segítene egységesíteni a szoba/folyosó képét egy kicsit.
Sztem jó a járólap és ha jártál volna már itt nem mondanád hogy kicsi!
Egyébként ezt a szőnyeget itt találtuk a házba egy forintot nem fizettem érte szóval nem 'választottam' csak leteritettuk, mert mezítláb nagyon meglatni a talpunk nyomát és néha elfelejtjuk a papucsot. Amúgy Köszi a válaszokat, bútorzat is örökség, nincs rá keret változtatni :)
Nem jártam ott, de van szemem, és látom képről, hogy keskeny a folyosó nagyon. ALig szélesebb, mint az ajtó könyörgöm.
Nincs ezzel baj, csak megindokoltam, hogy miért nem volt jó választás ez a szín-és mintakombináció. Amúgy ha a bútorzaton nem akartok változtatni esetleg tudnám javasolni a festéket, az is sokat tud segíteni optikailag a régi bútorokon :)
Ha a körülötte már meglévő színekből (fekete, fehér, sötétbarna, zöld) választasz egyszínűt, biztos rendezettebb lesz a hatás.
A fekete-fehér járólap szerintem jó, talán lehetne kisebb méretű és a fali szegélye csak fekete. Én inkább a fal színét hagytam volna fehéren vagy valami világos szürkén, barnán, esetleg nagyon halvány fáradt rózsaszínen - jobban menne a fehér díszléces hangulathoz és a sötétebb fa burkolatokhoz, bútorokhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!