Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen szőnyeget vegyek? Képpel

Milyen szőnyeget vegyek? Képpel

Figyelt kérdés
Nem teljes futót szeretnék, csak egy kis szakaszon,ahol jelenleg is van ez a randa rongyszonyeg.
2015. júl. 6. 17:56
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2015. júl. 6. 17:56
 2/13 A kérdező kommentje:
2015. júl. 6. 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Tetszik a járólapod, passzol a fal színéhez. Nagyon eltaláltad :) Én nem raknék oda szőnyeget, mert csak eltakarja.
2015. júl. 6. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem viszont nagyon rossz a járólap, egyszerűen bántja a szememet, és egy ilyen keskeny folyosóra nem is lett volna szabad optikai szempontból ekkora mintás, ráadásul sötét járólapot tenni. Összenyomja a teret, és hullámzik tőle az ember szeme, kb. így néz ki:

[link]

Mindenesetre a legjobban egy sima fehér vagy natúr gyapjú/rongyszőnyeggel lehetne segíteni a helyiségen. Hogy másik, teljesen elütő mintázatút hogy sikerült odatenned, azt ép ésszel fel nem foghatom.

A natúr fa ülőke helyett maradnék a modern formáknál, magasfényű fehérnél, amit az ajtón is láthatunk, a zöld, fehér, barna és mintás padló pont elég szín ebbe a helyiségbe, semmi szüksége még egy másik világos faszínű bútorra is. Segítene egységesíteni a szoba/folyosó képét egy kicsit.

2015. júl. 6. 18:08
 5/13 A kérdező kommentje:

Sztem jó a járólap és ha jártál volna már itt nem mondanád hogy kicsi!

Egyébként ezt a szőnyeget itt találtuk a házba egy forintot nem fizettem érte szóval nem 'választottam' csak leteritettuk, mert mezítláb nagyon meglatni a talpunk nyomát és néha elfelejtjuk a papucsot. Amúgy Köszi a válaszokat, bútorzat is örökség, nincs rá keret változtatni :)

2015. júl. 6. 19:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként a linkedet lévő folyosó is tök jó, pont ezt a hullámzás akartam, mint az Alice csodaorszagban c. mesében van, olyan hogy az ember zavarban Legyen tőle, mintha kicsit más világban lenne..
2015. júl. 6. 19:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem jártam ott, de van szemem, és látom képről, hogy keskeny a folyosó nagyon. ALig szélesebb, mint az ajtó könyörgöm.

Nincs ezzel baj, csak megindokoltam, hogy miért nem volt jó választás ez a szín-és mintakombináció. Amúgy ha a bútorzaton nem akartok változtatni esetleg tudnám javasolni a festéket, az is sokat tud segíteni optikailag a régi bútorokon :)

2015. júl. 6. 19:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Nyugi a férjem asztalos, idővel pazar és egyedi bútoraink lesznek !
2015. júl. 6. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
egyszínű sötétbarnát
2015. júl. 7. 01:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a körülötte már meglévő színekből (fekete, fehér, sötétbarna, zöld) választasz egyszínűt, biztos rendezettebb lesz a hatás.

A fekete-fehér járólap szerintem jó, talán lehetne kisebb méretű és a fali szegélye csak fekete. Én inkább a fal színét hagytam volna fehéren vagy valami világos szürkén, barnán, esetleg nagyon halvány fáradt rózsaszínen - jobban menne a fehér díszléces hangulathoz és a sötétebb fa burkolatokhoz, bútorokhoz is.

2015. júl. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!