Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Étkezőbe milyen függöny illik?

Étkezőbe milyen függöny illik?

Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni az étkezőben a függönyt, de nem tudom, hogy egy voile függöny mennyire passzol oda. Most csipke függöny van fenn, de már modernebbet szeretnék. Lehet kapni szép modern csipke függönyt is, de szeretem a voile függönyöket is, amikkel csak egy problémám van, hogy vasalni kell őket. Esetleg gyűrt anyagú voile jellegű függöny még ami szintén nagyon tetszik. Szerintetek milyet érdemes felrakni, vagy amilyen jólesik?
2015. jún. 7. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyat rakj oda, ami tetszik, ami megy az étkező stílusához, színeihez. Hogy egy helyiségbe mi illik, az elsősorban a berendezésétől függ, nem a funkciójától.
2015. jún. 7. 13:03
 2/3 anonim válasza:

Színtől függ.

Narancs: [link]

Citrom: [link]

Kék: [link]

Piros-bordó: [link]

Zöld: [link]

Szürke-fehér-fekete: [link]

Lila: [link]

Rózsaszín: [link]

Barna-drapp: [link]

Milyen színvilágú ez étkezőtök amúgy?Csak kíváncsiság.

2015. jún. 11. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Krém színű-világos barna tapéta, cseresznyés barna a bútor. Fehér függönyt szeretnék, most vettem gyűrt anyagú voilet, majd kiderül hogyan fest, ha kész lesz a varrás.
2015. jún. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!