Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kövér ember alatt milyen ágy...

Kövér ember alatt milyen ágy nem szakad le?

Figyelt kérdés
Igazán kövér emberről van szó. Eddig Ikeás ágyak voltak, de az ágyrácsok sosem bírják pár hónapnál tovább. Már úgy alszik, hogy kivettük az ágybetétet, meg mindent, a matracokat tettük csak vissza a keretbe, de le a földre, tehát mintha ágyban aludna, de a földön, ami legalább nem szakad le. Igen ám, de így meg nem tud szellőzni a matrac, mert mindig a padlón van. Szóval kellene egy jófajta ágy, vagy valami megoldás. Valaki tud valami okos ötletet erre problémára?
2015. ápr. 5. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Tegyél alá sámlit .
2015. ápr. 5. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 5. 22:12
 3/6 anonim válasza:
Én megcsinálom neked fémből, ha kéred állítható dongásra is elkészítem. Fémből lenne az egész keret. Nem tudom hol laksz mert a szállítás kicsit macerás lenne.
2015. ápr. 6. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Kovácsolt vasból kellene, jó erősre, legalább 10 cm széles vasakból a keretet. Barkácsoltunk ilyet az egyik rokonnak, hegesztettük, volt volt 150 kg. De soha többé nem szakadt le.
2015. ápr. 7. 12:31
 5/6 anonim válasza:
Sok eszed van! Megveszed az ágyat és megerősíted!
2015. ápr. 7. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem tudom a felajánlott segítséget igénybe venni, mert külföldön élünk, pedig jó volna, mert ahogy nagytudású utolsó válaszoló is rávilágított, eszem az sok van, de kétkezi munkákban igencsak elveszett vagyok. Az a raklapos dolog viszont egész jól hangzik és talán még nem is olyan nagyon nehéz, illetve a kovácsoltvas is tán' csak elbírja, akit kell (180 kiló körüli súlyról van szó). Hát legrosszabb esetben akkor keresek valakit, aki összerakná ezeket nekem, úgy látom, ezt nem fogom olcsón megúszni. Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek.
2015. ápr. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!