Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vaterán vagy teszveszen...

Vaterán vagy teszveszen milyen butort vagy lakberendezést vettél használtan?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 23:31
 1/6 anonim válasza:
én nem vettem, viszont eladtam egy 20 éves ágyat, és két fotelt, ebből az egyik kihúzhatós volt, ja meg több polcot is. Én már kidobtam volna, mert kelleni nem kellett, csak foglalta a helyet, de nem voltak rossz állapotúak, pár ezer ftért feltettem, és el is vitték, albérletbe diákok. Nagyon örültek neki, és én is örültem, hogy jó helyre kerültek a cuccok. Arra azért figyelj oda, hogyha bútort veszel, hogyan fogod elszállítani, általában a vevőnek kell megoldani, érdemes rákérdezni még licitálás előtt az eladónál!
2010. febr. 9. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyapjú perzsaszőnyeget, nem is egyet, hanem mindjárt hármat. (Most költöztünk garzonból nagyobb lakásba.) Új szőnyeg árának töredékéért vettük, tökéletes állapotban, a szállítás is nagyon olcsó és pontos volt a Vaterafutárral.
2010. febr. 9. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a német/osztrákoktól behozott ágyat, tálalószekrényt, étkezőasztalt székekkel, paddal, lámpákat, bőr ülőgarnitúrát, szóval mi nagyon rá voltunk állva a témára! :) Mind jó minőségű, nem snassz darabok.
2010. febr. 9. 06:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Én valódi bőr, 3+1-es ülőgarnitúrát vettem, teljesen hibátlanul, 28e Ft-ért. És nem írtam el egy nullával... :D
2010. febr. 9. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én bútort igazából nem vettem, de azon kívül minden mást igen!Ruhaneműt, játékot, cipőt, hősugárzót, étkészletet,ps játékokat, ilyesmit!
2010. febr. 9. 10:36
 6/6 anonim válasza:
Szőnyeget, bambuszrolót, kovácsoltvas termékeket stb. Mindent jó áron és minőségben. Most kinyitható ülőgarnitúrára hajtok, nehéz, mert elég konkrét elképzelésem van.
2011. aug. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!