Hol tudok elektronikus eszközt eladni?
A lakáshoz, amit vettünk, járt egy mosogatógép is, amire nekünk nincs szükségünk. Szeretnénk eladni, mert miután felújítjuk a konyhát nem fog elférni sehol, és csak a helyet foglalná. Nem használjuk, és nem is fogjuk.
Azt szeretném kérdezni, hogy bizományin és zacin kívül, tudtok olyan helyeket, ahol ezeket beveszik és fizetnek is értük? Illetve ezeken a helyeken kb mennyit kaphatunk érte?
Különböző oldalakon meghirdetni nem szeretnénk, mert az lenne a cél, hogy amikor azt mondjuk, hogy most nem kell, akkor abban a pillanatban már ne legyen ott. (Jelenleg a teteje pultkén funkcionál, ezért nem tudjuk már most nélkülözni, de tervezünk a helyére konyhaszekrényt.)
és ha rossz helyre tettem a kérdést, nyugodtan pakoljátok át. :D
Aha. És egy nagy kupac pénz lenne a helyén. :D
De hallottam, hogy volt ilyen Media Marktban, hogy beviszel valamit, és valamit olcsóbban kapsz, vagy nem?
Lehet már hülye vagyok :D
De cserélni hol tudom?
És akkor pl azt megtehetem, hogy becserélem egy fasza mikróra? (Mert a mostani gagyi. :D ) De igaziból van mindenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!