Új ház építésének mi a szabálya?
Szeretnék egy 160 m2-es könnyű szerkezetes családi házat építeni, de sok mindent én magam akarok megcsinálni, mint pl ház beborítása, szigetelés, kertépítés, villanyszerelés, biztonságtechnikai szerelés, stb stb. A pincét kőműves végezné, illetve víz - gáz - központi fűtésszerelő, valamint az ács lenne, amit nem én csinálnék. Most emljtették, hogy lassan a testtel, mert elektronikus napló, én mint építtető nem is segíthetek egy szakmunkásnak sem, és minden munkafázis elektronikusan kell vezetni. Mit tegyek? Alapítsak egy céget, és azok a munkák amiket magam akarok csinálni erre bővítsem ki a tevékenységi kört? Rögtön biztos jön a kérdés, hogy miért én csinálnék sok mindent, egyrészt a munkámat én osztom be , másrészt rengeteget tudok vele spórolni, valamint így egy szakira sem kell várnom heteket, hónapokat, hogy beesik, mert errefelé ez a divat sajnos ...
Külföldi, azaz szlovák céget ígyis úgyis kellene alapítanom jövőre az is alkalmas lenne rá, vagy mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!