Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleménytek erről az ágyról?

Mi a véleménytek erről az ágyról?

Figyelt kérdés
[link]
2014. dec. 29. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem olyan ravatalozós feelingje van...
2014. dec. 29. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
na és? porból lettünk, porrá leszünk
2014. dec. 29. 22:51
 3/11 anonim válasza:

attól függ, hogy milyen szobába szánod

amúgy teljesen jól néz ki....még aludnék is benne:D

2014. dec. 30. 00:50
 4/11 anonim válasza:

kényelmes lehet

vagy barkácsolj

2014. dec. 30. 06:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Ágybetet nélkül csöppet drága ennyiért. A fekete design se jön be de ha neked tetszik nem lejet rossz.
2014. dec. 30. 06:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon ellene vagyok minden élnek és saroknak, amibe éjszaka sötétben (wc-ről félálomban visszabotorkálva) bele lehet rúgni, vagy amibe vidám lendülettel hátradőlve bele lehet ütni a fejet.

Ennél szerintem a matracot is kikezdik az élek.

2014. dec. 30. 07:00
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
160-ért ilyen koporsós hangulatú szart? Mint egy szép ravatal ahogy valaki írta! Bocs de ez nagyon gáz! És még matracot meg ágyrácsot is vegyél bele! Na neeeee! 100 körül lehet venni fenyő fából nem bútorlapból ismétlem fenyő fából jó ágykeretet ráccsal és még 100 körül egy jó minőségű matracot! És annak legalább ágy kinézete van! De ha esetleg sötétebb színben szeretnéd akkor is + 20ezerért bepácolják sötétebbre és akkor is ágy kinézete marad és nem koporsó kinézete! Ja és kisebb bútorboltokban rámenősen még valamit lehet alkudni is! Más nem a szállítást megkapod grátiszba!
2014. dec. 30. 08:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja! És a 6-osnak is nagyon igaza van! Meg konkrétan mintha raklapdeszkából lenne összeszögelve. Minél kissebb és sok apróbb részból áll annál hamarabb szétesik!
2014. dec. 30. 08:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy ágykeretért nem adnék ki ennyit, nekem amúgy nem is tetszik ez a komor, fekete szín.
2014. dec. 30. 08:54
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem tetszik, bár 160 matrac nélkül elég sok, tekintve, hogy egy rendes matrac még minimum 40 körül van bele, de lehet akár 70 is, ha még jobbat akarsz. Persze ez nem mindenkinek drága.

Nem fog szétesni egyébként, a közhiedelemmel ellentétben az ikeás cuccok jó minőségűek csak nem a "piacon a legolcsóbb" termékeket kell megvenni. Vagy is azokkal sincs baj, csak nem kell többre számítani, mint amennyit az ára ígér. Ismerőseim akik panaszkodnak az ikeára azok pl. megveszik a 15 ezer forintos ágykeretet és csodálkoznak, ha 2-3 év után nem az igazi, nyikorog stb. Na de annyiért még használtan sem lehet máshol kapni... Mi 40 ezerért vettünk ágy keretet + 30ért matracot 4 éve és szuper még mindig. A kanapénk 120 volt, mostanában barátnőmmel járok neki kanapékat nézni, de az ikeán kívül csak az 400 ezer felettiek teljesítik azt, amit a mi 120 ezresünk nyújt kényelemben. Azt nem említve, hogy azonnal haza tudtuk hozni és a huzat is mosható, cserélhető...

2015. jan. 1. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!