Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mondanátok valami véleményt...

Mondanátok valami véleményt egy ilyen ágyrol? (link)

Figyelt kérdés

[link]

jól néz ki és kényelmes volt amikor kiprobáltam

az elado szerint az elektronika ami mukodteti az ágyat soha nem fog elromlani de nekem megis kételyeim vannak vele..

es ez a 80 ezer kedvezmeny ...

tulajdonképpen eleg hivogatonak tunik

2013. jan. 28. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Az életben nem vennék ennyi pénzért ágyat, főleg, ahogy kinéz.. Szóval, eléggé puritán ahhoz képest, amennyibe kerül. (Amúgy a KIKA eléggé el van szállva ár-ügyileg.)

Igen, hívogató a 80 E kedv. , valahogy meg kell szabadulniuk tőle. Elektronikus?? És soha nem romolhat el?? Ez is sántít.

2013. jan. 28. 15:26
 2/3 Zsolt75 ***** válasza:

Minden elromolhat, így a soha nem romlik el se igaz...

Ez a motoros emelgethető ágyrács... sosem értettem minek?

Nekem is ágyrácsos ágyam van... sima, de az is tönkrement. A gőzölt rugalmas lapok elvesztik a rugalmasságukat idővel éppen úgy ahogy egy matrac is. Arról persze nem írnak mi a matrac súlyhatára, így eleve nem is garantálható, hogy majd tartós lesz. Az ágyrács szintén....

Izlések és pofonok, szerintem jól néz ki bár eléggé kötött és divatos... Pár év múlva más lesz a divat és ez már nem fog mutatni...

Saját tapasztalat, hogy matracot min 5-6 év garanciával szabad venni, amire rá merik írni a súlyhatárt. Ugyanez vonatkozik az ágyrácsra is.

Összegezve: DRÁGA és szerintem nem is tartós!

2013. jan. 28. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
én matracos-ágyrácsos ágyat nem vennék többet,az biztos.Számomra csak hátránya volt,mivel derékfájós vagyok,minden reggel úgy ébredtem,mint akit összevertek.Pedig aztán az is ilyen flancos mindentudó volt.Most,amióta kihajítottam, és vettem egy teljesen alap,vékony szivacsos-nem rugós,nem matracos franciágyat,minden ok.
2013. jan. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!