Furcsának tünhet, de többször is érzem napközben és éjszaka is, hogy az ágyam rezeg. Rugos kétszemélyes francia ágyról beszélünk. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 19:27
1/9 anonim válasza:
Bekapcsolva maradt a vibrátor?
Bocs :)
On: gondolom a rugók nem nyelik el teljesen a mocorgás által keltett energiát, és ezt érzed rezgésnek.
2/9 anonim válasza:
Busz, vonat, teherforgalom nincs a közelben?
3/9 A kérdező kommentje:
1. Haha Vibrátor. :)
Köszönöm a válaszokat amúgy.
2. A ház másik oldalán van a fő ut, de van közte egy folyosó egy szoba és egy konyha.
2014. márc. 19. 07:34
4/9 anonim válasza:
Aha, de nem a falakból jön a rezgés, hanem a talajból. Szerintem csak ennyi.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy panelházról beszélünk, és valóban az első emeleten lakom, de ezt az elöző ágyaimnál sosem tapasztaltam.
2014. márc. 19. 15:47
6/9 anonim válasza:
A panelban más sincs, csak rezgés. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Győri vagyok és itt nincs metro. :D
2014. márc. 20. 09:28
9/9 anonim válasza:
Bár már tízéves kérdés, de ilyet én is tapasztaltam, legalább már kétszer, eddig csak éjszaka. Én lemeztechtonikai tevékenységre tippelek, a kőzetlemezek mozgását érezhettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!