Nektek is felkelt többször az éjszaka a babátok?
Kislányom 7 hós,és még egyszer legalább felkel éjjel,mondjuk lehet azért is mert már mi este 19-kor alszunk,tehát korán fekszik. Reggel viszont már nagyon korán 5.30-6 körül fönt van. Meg most jön a foga is úgyhogy ez is lehet a probléma. Mondjuk van ismerősöm akinek 5-6szor ébred a babája,tehát annyira nem vészes a dolog..,csak kíváncsi lennék van -e valami féle módszer az átaludt éjszakára? Gondolom idővel eljutunk oda is.. Érdekes,mert napközben is nagyon keveset alszik 1 órát maximum összesen.
Többen ajánlották a levendula olajos párologtatást is. Köszi a válaszokat!
7 hetes a kislányom. Nem merek panaszkodni;-))
Reggel 8-9 között kel, szopik 10 percet kb és vissza is alszik 11-ig. Éjjel egyszer sem kel fel. Piszok szerencsém van úgy érzem :-)
3 hónapja (most 6 hós) így ébred éjjel: este 7-kor elalszik, felkel 22:30-kor enni, vissza kiságy, felébred 0:00-kor vagy 0:30-kor enni, akkor már marad velem egy ágyban, aztán felkel 3-kor enni, és végül 6-kor is felébred egy kajára, és örülök, ha 7-ig alszik... :)
de amúgy a fogacska miatt többször is felébred most éjfél után, szerintem iszik, de nem tudom eldönteni, mert félálomba szoptatok (reggel viszont csak sok-sok pisi van, ezért gondolom, hogy inni kel fel)
ha cicizik, akkor ha magad mellé veszed erre az időre, így átaludhatod szinte az etetést.
amúgy ha felkel, kínáld vízzel a fogzás miatt lehet nagyon szomjas.
ne öltöztesd túl, ha fűtés van, elég egy h.ujju body, és egy kis nadrág meg egy vékony plédecske, vagy 1 réteg ruhát adj rá csak meg a polár takaró, pl. (én pl. csak rugit adok a babámra - body nélkül!!! 25 fok van a fűtés miatt, pedig az ablak is résnyire nyitva van)
neki nem gond, ha fel-fel ébred, igazából félálomban van a baba... (szerintem még a szemét se nyitja ki) :)
neked gond viszont, de hamar túl lesztek rajta, azt mndják az első fogak ilyen nyűglődösek (meg az örlők,de az majd még odébb van), esetleg aludjon veled / veletek, akkor te is kipihentebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!