Zöld fal mellé milyen illik? Sos!
Figyelt kérdés
Befestetettem a konyhát almazöldre,egy légtérben van a nappalival,ahol sötét barnás lila kanapé van,milyenre fessem a nappalit? Krémszinű most volt, fehérre se nagyon akarom... de nem akarom hogy zavaros legyen, mi passzolna? Szerintetek?2014. okt. 13. 13:59
1/7 anonim válasza:
sárga/narancssárga leginkább, esetleg kék
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Halvány lilás vagy rózsaszín milyen lenne? Szeretem a sárgát nagyon, a kedvencem,csak félek,hogy sok lesz. (Zöld,lilás,meg sárga)
2014. okt. 13. 14:10
3/7 anonim válasza:
Világos szürke (enyhe kékes beütéssel)
Halványsárga
Nem rikító narancssárga
Nem lesz sok a sárgával sem, ne aggódj. :)
4/7 anonim válasza:
Ja, a rózsaszínt felejtsd el. Szörnyű lenne.
A lila... Hát, nagyon el kéne találni az árnyalatot.
5/7 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,elkezdtem rózsaszinre festeni,de nagyon nem tetszik,igazatok volt... rémesen mutat a zölddel. Szerencsére csak kis részt festettem be.
2014. okt. 13. 16:46
6/7 A kérdező kommentje:
Valószinűleg a sárgánál maradok. De van egy fal,ami lila, elég intenzív, melegebb árnyalatú,azt szeretem.Szerintetek az maradhatna olyan?
2014. okt. 13. 16:59
7/7 anonim válasza:
De a krémmel mi a baj?
Amúgy most akkor lesz zöld, sárga, lila? Valami cirkuszt készülsz berendezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!