Lilához mennyire illik a zöld?
a lilához szerintem megy a világos zöld, de inkább csak kis mértékben
esetleg pár díszpárna vagy ilyesmi
a zöld falat meggondolnám
igazából nem is tudom, én milyenre festeném a helyedben
talán hagyám fehéren, és valami más módon vinnék bele életet
esetleg pár kép ami megy a lilához, és megtöri a fehér egyhangúságát
ha csak egy részét, akkor esetleg egy pár függőleges csík mehet
igazából te tudod, hogy mi nézne ki jól, mert te is mered a szobát, és a lehetőségeket, hogy mit lehet kihozni belőle
tény, ha sötét a padló és a sötétek bútorok, akkor a világos fal növeli a térérzetet
arra is fogyelni kell, hogy mi vonzza be a tekintetet, amikor belép valaki a szobába
remélem kicsit tudtam segíteni, és nem zavartalak össze nagyon :)
2# a piros tulipán is szép a maga zöld kis szárával, de mégsem kombinálnám össze a lakásban a színvilágot.
A zöldnek nagyon sok árnyalata van, nagyon nem mindegy milyen zöldet használsz, mert lehet émelyítő a hatás, de lehet nagyon extrém. Nálam halványlila a nappali és mellette az előszoba zuzmó zöld. Ez a két árnyalat nagyon harmonikusan passzol, de Te sötét liláról írsz.
Én inkább halvány bézsre festeném a falat, vagy krém színűre, és kiegészítőkben vinnék bele valami kis zöldet.
Kerestem pár képet (he te eddig nem tetted volna meg :) )
Ahogy látod több helyen kombinálják a lilát és a zöld (főleg almazöld) árnyalatait. Nagyon oda kell figyelned szerintem, hogy milyen árnyalatokat használsz mert a lila inverze a zöld, így alapvetően némi "feszültséget kelt" (legalábbis bennem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!