Milyen tapasztalaitok vannak a fedőmatracokkal?
Vettünk egy űlőgarnitúrát 2 fotellel, a régi helyett, ami a nappaliban van. Azért cseréltük le az előző garnitúrát, mert annak a szivacsmatracán képtelenség volt aludni. Kihúzható volt és beágyazható, abban ment tönkre a matraca. Viszont nincs hely a házunkban egy szobát fenntartani egy nagy ágynak, amit soha nem lehet beágyzani. Így a nappalink a a hálószoba.
Tehát van egy új ülőgarnitúránk ami szintén kihúzható és beágyazható. Ennek az ülőfelülete kihúzható és az van éjszaka alattunk.
Ez a matrac szivacsos, de nagyon kemény, hiába tettünk rá 5-6 plédet, nem lehet rajta aludni, ezért kárpitossal csináltattunk rá egy 10 cm-es vastag matracot szivacsból- 42 ezer volt- de ez is kemény, állandó hát-és derékfájással kelek fel és vagyok egész nap.
Ezért gondoltam egy memórihabos fedőmatracra.
Amúgy 160x200 cm-es kellene.
Milyenek a fedőmatracok? A Jysk-ben láttam, ráfeküdtem, puha volt,8cm-es, de így fog maradni, nem vékonyodik el alattunk????
Köszi a választ. Akkor milyet vegyek?
Ez az állandó derékfájás megőrjít, plusz már mennyi pénzt kiadtunk: 300 ezer volt az ülőgarnitúra, 42 ezer a szivacsmatrac, és mégis nem tudunk aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!