BigLebowski kérdése:
Éppen egy studio fejhalgato vásárlása előtt állok és szeretném kérni a segítségeteket mik a tapasztalaitok mik a vélemények?
Figyelt kérdés
Elektronikus zenéken dolgozom java részt project studioban és a keretem erre az egészre 50 ezer forint plusz minusz pár ezer. Kérlek ha azt mondod valamire hogy ez nem jo vagy ne ezt akkor fejtsd is ki hogy miért ne.2014. szept. 15. 11:55
1/2 anonim válasza:
Nekem egy Reloop Rhp-5 van de ez messze az 50.000 alatt van. Szerintem ár érték arányban tökéletesen megéri.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de én is vásárlás előtt állok, és sokat olvasgattam a témában. Habár én 20-30 közöttit keresek, az ATH M50x-et sok helyen dicsérik, szerintem nézz utána. Mindenképpen próbáld ki előtte a kiszemelt példányokat, de gondolom te is így tervezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!