A hajópadló vagy a szalagparketta a jobb? ti melyiket választanátok, vagy milyen van? Mik a tapasztalaitok?
Nekünk szalagparkettánk van, nagyon könnyen, szépen, magunk raktuk le, nem igényelt szakértelmet, de még ügyességet sem :). A hajópadlóról mást hallottam. A szalagparketta eleve felületkezelve, lakkozva érkezik, a hajópadlót lerakás után még csiszolni, lakkozni kell. Ahogy az előttem szóló írta, a hajópadló felülete könnyen sérül, benyomódik, ha valaki pl. magassarkúban végigtipeg rajta (ha te/ti nem, majd egyszer egy vendég), a szalagparketta erre nem kényes.
Mi meg vagyunk vele elégedve.
mi tőlük vettük, kb.2500-2700 forint volt négyzetmétere!!! 80 cm hosszú, 1,5 cm vastag, clickes, cser tölgy színben. A hosszúság külön hasznos volt, mert sokkal könnyebben raktam le (nő létemre egy délután leraktam 22 m2-t!).
Nagyon kedvesek, segítőkészek. Lehet velük egyezkedni, hogy adott irányba megy-e valamikor teherautójuk és akkor nem kell olyan messzire utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!