Albérlet kipofozása, de hogyan?
Valóban kompromisszumot köthetsz a tulajjal, mert ha később ott hagyod a lakást, de már úgy, hogy kipofoztad, értelemszerűen Ő is többet kérhet majd érte a következő lakóktól =-)
Sajnos én még nem tehetem meg, de majd ha egyszer lesz saját lakásom, 100%, hogy elmegyek egy szeméttelepre, összeszedek ott mindenféle lim-lomot és egyedi bútorokat gyártok magamnak hegesztéssel.
Pl.: négy motor kipufogóból, egy túlméretezett kormányból vagy esetleg hosszú láncból és egy olcsó, kb. 2000-3000 forintos kerek üveglapból fantasztikus kis kávézó asztalkát lehet csinálni =-)
Mozgasd meg a fantáziádat! =-) Például vegyél fehér festéket, fesd le az egész lakást és fogadj fel profi graffitiseket, hogy pingáljanak a falra egy olyan szuper képet, ami a főbérlőnek és neked is megfelel =-) Vagy szimplán csak a fehér falra tegyél bakelit-lemezeket, képeket, vagy valamilyen különleges mintát rajzolj rá te magad, esetleg vehetsz néhány olcsóbb festéket is és saját, egyedi ízlés szerint változtathatod meg a falakat.
Olcsó megoldást akarsz? Tégy is érte, hogy jól érezd magad ott, ahol vagy! Szánj rá pár órát - nem veszítesz az életedből semmit - és nézegess ötletek után a neten! Olyan - pozitív értelemben - nevetségesen egyszerű ötletek vannak, hogy nem is gondolnád!
De ha gondolod, írj nekem emailt, elutazok hozzád, felmérem a lakást és teljesen ingyen - mondom nem kell fizetned érte! - ellátlak szuper tanácsokkal, miután szemrevételeztem a lakást =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!