Galéria leszakadhat?
Figyelt kérdés
Veletek volt már olyan, vagy hallottatok olyanról, hogy egy galériás lakásban leszakadt a galéria? Nálunk (albérlet) álló a galéria, és a teljes szobát lefedi. Folyamatosan recseg-ropog, es helyenként inog. Mikor kivettük, annyira nem tűnt föl, talán mert üres volt fenn, nem volt bútor sem. Azt a főbérlő is elismerte, hogy átverte őket az ács, mert nem a megfelelő fából csinálta meg, de szerintük nem lesz baj. Én viszont sokszor félek, hogy mi lesz ha leszakad, annyira recseg és inog... Ez lehetséges?2014. jan. 8. 12:20
1/5 anonim válasza:
nem kellene inognia ... valahogy ékeljétek ki, mert minden mozgásnál lazulnak az eresztékek ... bár, ha kókány munka, akkor bármi megtörténhet
2/5 anonim válasza:
Leszakadhat, de nem valószínű. Sokat segít, ha ez esetben inkább lehozod a bútorokat róla.
3/5 anonim válasza:
Egy képet tudsz linkelni, hogy milyen a kialakítása? Talán lesz valami ötlet amivel meg lehet erősíteni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is jól jönne egy kép. A recsegés lehet természetes, hiszen fa, de inognia abszolút nem lenne szabad neki. Túlzottan nehéz bútorokat ne tartsatok fönt, illetve az inogást orvosoljátok és akkor remélhetőleg nem lesz semmi probléma.
5/5 anonim válasza:
Szerintem viszont ne hozd le a bútort. Minél nagyobb ugyanis a galéria tömege, annál nagyobb a tehetetlensége is, nehezebben veszi át a ti mozgásotokat. Kép tényleg jó lenne, mert lehet, hogy egy egyszerű andráskereszttel meg lehetne oldani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!