Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudnátok nekem mondani olyan...

Tudnátok nekem mondani olyan dolgokat, amikkel othonassá, szeppé tudnánk tenni az albérltünket? Pl. : falmatrica.

Figyelt kérdés
növények, felmatricák, mik vannak még? ilyenre gondoltam: [link] legyen fiatalos, stílusos a házunk. Mikkel lehetne feldobni? Bármilyen kiegészítőket tudtok, küldjetek légyszi :) Küldhettek honlapokat is(blogok) vagy tippeket. fürdőszobai kiegészítők/konyhai dekoráció/egyszóval MINDEN! :)

2013. szept. 13. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Falmatrica helyett szerintem fessetek ti a falra. Amúgy meg képek a falon mindig jól néznek ki, és hogyha ti vagytok rajta, akkor még otthonos is. Össze is hangolhatod a kettőt így valahogy: [link]

Van egy oldal, az Inspirációk Lakberendezéshez, itt van egy csomó jó ötlet, csináld magad cuccok, stb. Nagyon szeretem!

2013. szept. 14. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, engedné a tulaj a nem biztos, hogy nyom nélkül lejövő falmatricát, na meg a festést? Egyébként meg rakjatok ki fotókat, festményeket, grafikákat. Cseréljétek ki saját ízlésre a lakástexteliket (függöny, szőnyeg, párnák, terítő, ágytakaró). Egyéb hasznos és haszontalan kiegészítők: falióra, dizájnos váza, hangulatvilágítás (asztali lámpa, állólámpa, polcra csíptethető lámpa), könyvtámasz, kerámiák, szobrok vagy akár felakasztott/kiállított hangszer, faliszőnyeg/falvédő, virágok alá kaspó, fürdőbe szappantartó, fogmosó pohár, kilépő szőnyeg, zuhanyfüggöny, konyhába konyharuha, edényfogó, mutatós tálak vagy bögrék, fűszertartók, alátét, székpárna (vagy akár full huzat), tároláshoz mutatós dobozok, íróasztal közelében ceruzartó, irattartók, papírkosár...

De, (ha megengedett), nagy változást hozhat a bútorok fogantyúinak, vagy a lámpabúráknak a cseréje.

És ezt találtam neked: [link]

2013. szept. 14. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket! :)
2013. szept. 14. 18:02
 4/4 anonim válasza:

Az otthonosság érzése erősíthető az alábbi ötletekkel:

[link]

[link]

2013. szept. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!