Milyen szint tanácsoltok. és milyen "berendezést"?
A szobám kb. 6×4-4,5m elég kicsi belmagasággal, régi stilusban (van mestergerendám..és imádom) két ablakkal..de sajnos fény nem nagyo jön be mert fék vannak mindkettőnél..:s
Szóval most készülünk festeni.. a kérdés, hogy barna bútorokhoz illetve az éjjeliszekrényem fekete.. de a többi mind barna.. szóval milyen szin illik? Szeretnék egy lovas falmatricát is azt fekete szinben.. szeretném ha fiatalos, energikus lenne.. igaz kevés időt töltök itthon, de azt szeretném ha szép k9rnyezetben tehetném. :)
Kérdések:
-Milyen szint tanácsoltok?
-Ablak, gerenda barna legyen vagy milyen?
-Fal matricát hol vehetek olcsón?
*nincs hosszú 'i'-m.. *
15l
Mivel kicsi a szobád, vmilyen világosabb színt ajánlok, mert attól optikailag nagyobbnak tűnik a szoba. Színben szerintem nagyon jó lenne a napsárga, a korall és a lazac is. Szerintem a gerendát tartsd meg, esetleg fessed be fehérre, vagy csak lakkozd le egy átlátszó színű lakkal.
Itt találtam Neked egy nagyon jó falmatricát, csak 2500 FT:
A korallra gondoltam én is.. :)
Az egyszerre vidám és letisztult..:)
A Matrica nagyonjóó..köszönöm.. Akkor a fal alazac..amúgy minden más barna..=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!