Melyik falat milyen színűre festenéd ennél az alaprajznál?
A nappali ablakával szemben lévő falat szeretném különböző színűre, mint a nappali többi falrésze. Valamilyen lágyabb világos pasztel mondjuk halvány beige, vagy madártej, esetleg homok lenne a nagyrésze, de nincs ötletem arra a falra. Világos, szürkés, vagy sötétebb beige kanapét szeretnék elé állítani, ahhoz kéne, hogy passzoljon. Olyan házalóügynökkéking színre gondoltam, esetleg más ötlet?
31 Ennek az árából kaptál volna normális lakást. Sem 2 hónapos, sem semmilyen gyereket 6nm-re nem suvasztunk be.
És ismerem a környéket, maximálisan jobban mint gondolnád, lévén a Feneketlen tónál születtem, de tudom mi az hogy sznobizmus.
Hát tudod nekem fontosabb lenne, hogy a gyermekemnek normális élettere legyen, és ne csak akkor ha leviszem a játszóra.És számtalan helyen vannak normális óvodák és iskolák-és nem utsó sorban emberek.
De még véletlenül sem akartalak megsérteni, csak a véleményem mondtam el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!