Melyik falat milyen színűre festenéd ennél az alaprajznál?
A nappali ablakával szemben lévő falat szeretném különböző színűre, mint a nappali többi falrésze. Valamilyen lágyabb világos pasztel mondjuk halvány beige, vagy madártej, esetleg homok lenne a nagyrésze, de nincs ötletem arra a falra. Világos, szürkés, vagy sötétebb beige kanapét szeretnék elé állítani, ahhoz kéne, hogy passzoljon. Olyan házalóügynökkéking színre gondoltam, esetleg más ötlet?
23-as: ott van a kép címében, 39.
Kérdező: ne foglalkozz velük, elég gyakori az amerikai konyha, nem szerencsés, de ha így tudod megoldani akkor ez van. A bútorzat stílusától is függ hogy milyen lenne oda még a tapéta, szerintem ellene szól a nagy belmagasság, inkább alacsony helységben jó berakni egy csík tapétát a két ajtó közé. Tegyél oda inkább egy tükrös konzolasztalt.
Hát igen, a fürdő is apró lett, és a gyerekszoba is csak 6nm(plussz pakológaléria), de a számok engedik. Az ikeás 8nmes kanapés-tvs-kisasztalos-székes-szekrényes megoldás után, ami nagyon otthonos volt és nem tűnt túl szűknek sem, szerintem meg lehet oldani a két félszobát, hogy rendben legyen.
Már lemondtam a tvs asztalról, a mennyezetről lehúzható vetítővásznas-projektoros megoldás veszi át a helyét, hálistennek ez olcsóbb is, úgy sem igazán tvztem. A fal amin a konyhablokk lesz 3 méter hosszú és az ablakig 90 cmes hely van szóval simán elfér egy tűzhely, munkalap és egytálcás mosdó.
Töltök fel majd képet, ha készen van, a tapétáról és a festésről is lemondtam, majd ha készen lesz egy színnel és be lesz rendezve, akkor döntöm el, melyik legyen másmilyen, egy falat átfesteni/tapétázni nem nagy munka.
26 Tudod mit nem értek igazán? Hogy miért nem gondolkodnak az emberek, hogy ne környéket vegyenek ha kevés vagy átlagpénzük van, hanem normális lakást ahol a család minden tagja normális élettérrel rendelkezik. 6 nm-be akarsz egy kisgyereket besúvasztani? Mikor egy fürdőszobának is kicsi.
Ugye a Fadrusz vagy pedig Ulászlóban lehet ez a lakás? Ott vannak ilyen alaprajzu lakások. De én az Ulászlóra tippelek. No ezért a pénzért, ha kicsit szemfülesebb vagy, simán jó környéken tudtál volna venni egy 1+2 félszobás normális élettérrel rendelkező, nem 39 nm-es felújításra szoruló lakást. Amire töredékét kellett volna költened és még kényelmesen el is fértetek volna, akár Budán.
10 nm-es élhető félszobákkal. Az adott lakás harmadáért.
De dühös tudok ilyenkor lenni... Miért nem gondolkodtok, mielőtt cselekszetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!