Melyik falat milyen színűre festenéd ennél az alaprajznál?
A nappali ablakával szemben lévő falat szeretném különböző színűre, mint a nappali többi falrésze. Valamilyen lágyabb világos pasztel mondjuk halvány beige, vagy madártej, esetleg homok lenne a nagyrésze, de nincs ötletem arra a falra. Világos, szürkés, vagy sötétebb beige kanapét szeretnék elé állítani, ahhoz kéne, hogy passzoljon. Olyan házalóügynökkéking színre gondoltam, esetleg más ötlet?
Mit akarsz kiemelni rajta? Álló polcokat vagy mást?
Egyébként az a fal azzal a beugróval tökéletes lenne egy amerikai süllyesztett gardrobnak (Ne keverd az itteni gardrobe fogalmával, mert teljesen más, rejtett és sokkal szebb-és szerintem olcsóbb is mint a nálunk megszokott gardrobok)) vagy pedig mondjuk még tökéletes lenne homokszín, fehér osztott nyitott kockapolchoz(nem falipolc!).
Ilyenre gondoltam, homoszínű fal elé.Ha 2db elférne+rejtett világítás-még jobb lenne.
Ez illene nagyon a sötétebb beige kanapéhoz is és a tölgypadlóhoz is.És nem húzná le a szobádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!