Hogy rendezzem át a szobám ha a testvéremmel vagyok egy szobába, de ő nem akar változást?
Figyelt kérdés
Újj szobára és új színekre vágyok! Szeretnéák változást vinni a hétköznapjaimba! Nem tetszika ahogy most van elrendezve a szoba! Meguntam. Láttam egy tök jó ötletet és szeretném megvalósítani!2008. aug. 6. 23:09
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsika a helyesírási hibákért csak nem figyeltem!
2008. aug. 6. 23:10
2/11 anonim válasza:
Próbálj vele beszélni meg a szüleiddel is. Biztos találtok olyan megoldást, ami mindenkinek megfelel. Egy kicsit hagyd érvényesülni a tesód akaratát is. Válasszatok olyan színeket, ami neki is tetszik. És hagy, hogy a tesód is megvalósíthassa az ötleteit. Valószínűleg azért nem akar semmilyen változást, mert te már eldöntötted, hogy mi hogy lesz és neki nem lehet beleszólása.
3/11 anonim válasza:
Ha elég nagy a szoba akkor szekrénnyel válasszátok el..
5/11 tade válasza:
Hat nekem van 2 lanyunokatesom...az egyik rozsaszin manias Hanah Montana, meg Britney Spears imado...a masik meg Kornt, meg Mansont, Sex Pistols hallgat...na most gondolj bele, hogy egy szobaba laknak...az rozsaszinimado 17 eves a Mansosnos 21...nah az utobbi is akart valtozast, amibe a kisebbik nem ment bele....az egyik nap athivta a haverjait...a szoba felet befestette sötetbordora vett maganak fekete agyat, meg kiegeszitokat...a tesoja reszet meg meghagyta rozsaszin babasaroknak....na nem kell mondanom mikor en megyek hozzajuk, es belepek a szobaba mit erzek....
6/11 anonim válasza:
Például rajzold le a testvérednek hogy mi lenne az ötleted. HA tetszik neki akkor ez bejött. Ha nem akkor próbáld meg győzködni. Mond neki, hogy nem árt a változás és kell is.
7/11 A kérdező kommentje:
Én meghallgatom a tesóm is de ő nem akar változást!
2008. aug. 7. 20:12
8/11 anonim válasza:
Probáld megtudakolni mi az oka ,amiért nem akarja a változtatást,és ennek függvényében kiséreld meg az egyezkedést a testvéreddel.
Egy kis diplomáciával sikerrel megoldható a szoba újjávarázslása!
Sok szerencsét hozzá,teljen örömötök a megvalósitásban!
9/11 anonim válasza:
Próbáld leválsztani a szobát, akár egy jó függönnyel vagy akár gipszkartonnak.Aztán olyanra fested dekorálod amilyenre akarod.
10/11 anonim válasza:
WSzerintem is a legjobb (ha atesód nem akar belemenni) h elválasztod függönnyel.
Ha még ezt sem teheted meg, akkor csaka te cuccaidnál(asztalod ágyad) csináld meg, de illjen a szoba színéhez.
Pl:egy falvédő, egy szőnyeg, a faladra ahhoz illőképek, vagy ilyesmi...
Mondjuk akkor is más, ha a tesód ellenkező nemű vagy sokkal idősebb nálad, vagy ilyesmi...de azt is meg lehet oldani...:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!