Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » "Játszószobában" nem való...

"Játszószobában" nem való szalagfüggöny?

Figyelt kérdés

Van egy padlásszobánk, amit nekem adtak. A fal sárga lett, stb... be van rendezve az a lényeg. Én piros vagy narancssárga szalagfüggönyre gondoltam, mert az ereszt be sok fényt, meg minden.

De mivelhogy nem igazi szoba, hanem csak szabadidős, ezért nem akartam túl csicsást.

De apum azt mondja, hogy a szalagfüggöny olyan mint egy irodába, vagy vendéglőbe stb. szóval nem ideillő lenne.

szerintetek se lenne jó?

2014. aug. 16. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg lehet csinálni, hogy jól nézzen ki. Ha nem a keskeny, "irodás" verzióját veszitek, hanem a széleset, az jól nézhet ki. Bár annak, azt hiszem, nem szalagfüggöny, hanem lapfüggöny a neve.
2014. aug. 16. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2014. aug. 17. 06:16
 3/4 anonim ***** válasza:

A lap és a szalagfüggöny más. De amúgy tényleg olyan a szalagfüggöny, mint a bankban vagy a 90-es években.

Szalagfüggöny: [link]

Szerintem tök gagyi.

Lapfüggöny: [link]

[link]

Ez nagyon szép!

2014. aug. 19. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm :)
2014. aug. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!