Milyen színű szalagfüggönyt válasszak?
Figyelt kérdés
A fal krém/padlizsán színű, a bútor krém/wenge.2014. febr. 12. 13:52
1/4 anonim válasza:
Fehéret ne, mert az nagyon rikít és vakít.
2/4 anonim válasza:
szerintem krém szinűt. de csak akkor vegyél ilyet, ha nincsen dohányzás a lakásban. ugyanis nem lehet kimosni még évente egyszer-kétszer sem. kb 5 év múlva a nap kiszívástól foszlani kezd. nekem nem kéne ilyen még ingyen sem.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: köszönöm a véleményed. Ha egy förmedvény sarkot kellene eltüntetned, amire más megoldás nincs, akkor szerintem Te is belemennél. Nem dohányzunk :)))
2014. márc. 26. 16:13
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy olcsóbb lenne a nádszövet. Az környezetbarát és lehet, hogy jobban feldobja a sarkot.Vagy nádroló. Az apróhirdetésekben mintha láttam volna ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!