Boltíves panoráma ablak árnyékolástechnikája? (Többi lent! )
Van egy hatalmas panoráma ablakunk (vagy inkább ablak-ajtó rendszerünk) az emeleten, ahonnan egyébként az erkélyre lehet kijutni. Tiszta üveg az egész, csak ilyen "erősítő" csíkok vannak az ajtókban/ablakokban. Az elrendezése a következő: Az alsó részén 2db duplaszárnyú ajtó(magyarán 4 nyitható ajtó), amik így néznek ki külön: [link]
A felső részén pedig nem nyitható, 2db különálló ablak, ami együtt alkotja a boltíves részt.
Ez a "rendszer" összességében kb. 3,60m széles, és 3,50m magas.
A fő kérdés az lenne, hogy erre az egészre milyen árnyékolási technikát ajánlotok? A szalagfüggönynél van jobb megoldás?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Köszönöm "segítséged", de azzal, hogy belinkelted a "boltíves ablakra redőny" google keresésed, nem igazán jutottam 1-ről a 2-re....
Én AJÁNLÁST kértem, magyarán véleményt, tapasztalatot. A végén pedig megkérdeztem, hogy a szalagfüggönynél van-e jobb megoldás...
Magyarán javarészt azok válaszát vártam/várom, akiknek van/volt ilyen panoráma ablakuk. Vagy esetleg ilyennel foglalkoznak. Nem a google-ra vagyok kíváncsi, hanem az emberek véleményére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!