Kreatív, vicces megoldás van erre, h az ajtómon keresztül ne lássanak be?
Na, szóval sima fa ajtó vezet be a szobámba, mint sztem az emberek többségének, de van egy olyan nevezzük ablaknak (vízszintesen 0,5 m x függőlegesen 1,5 méter), ami nem sima ablak, de azért zavaróan átlátni rajta, legalábbis engem zavar, ha vki elmegy előtte, h belát.
Erre kellene vmi okosat rakni, legvégső esetben egy függönyt rakni, de ennél kreatívabbra gondoltam, vmi vicces plakát, vagy vmi egyéb.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Nekem is elsőre a festés jutott eszembe.
De én pl ha egyedüli uralkodója lennék a szobának ( a férjem visítva menekülne az ötlettől), vennék jó sok olyan hűtő mágnest ami aranyos. Akár plüss anyagút aminek csak a tappancsai mágneses, vagy gipsz, műanyag, gumi. A lényeg hogy ne csak kép legyen. Na szóval azzal tele ragasztgatnám az egész üvegfelületet. Anyagi lehetőségektől függően vagy csak belül, vagy kívül-belül.
Azért menekülne, mert a férjed normális. Te meg nem.
Hűtőmágnest ragasztgatni az ablakra végig, hát ez kész... :D
én elmennék egy autósboltba ahol lehet kapni szélvédőre való fóliát, és azt ragasztanám fel. (bármilyen színebe, fekete színűt javaslom)
üzlet: pl homosita
fólia 5%-os. ez azt jelenti, hogy a fénynek az 5%-át engedi csak át.
Amit legutóbb vettem : 300x50 cm-es és 680Ft.
Az üveget nem akarom festeni, nekem az fura lenne, de köszi szépen.
5-ös: ez a fólia olyan, amin ki lehet látni, befelé viszont nem annyira, erre gondolsz, mert ez egynek jó megoldás lenne talán, bár mondom a többivel sincs semmi bajom, csak azok nem az én stílusomat képviselik. :)
6-os:
Épp erre gondoltam, h rajzolok vmi jót, vicceset, kreatívat, ami egyszerű, de mégis nagyon jó.
Ehhez egyszerű képeket, rajzokat küldenétek-e esetleg + azt, h milyen lapra kellene ezt megcsinálni. Milyen lapra lehetne ezt ilyen frankón megoldani?
Köszi tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!