Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kreatív, vicces megoldás van...

Kreatív, vicces megoldás van erre, h az ajtómon keresztül ne lássanak be?

Figyelt kérdés

Na, szóval sima fa ajtó vezet be a szobámba, mint sztem az emberek többségének, de van egy olyan nevezzük ablaknak (vízszintesen 0,5 m x függőlegesen 1,5 méter), ami nem sima ablak, de azért zavaróan átlátni rajta, legalábbis engem zavar, ha vki elmegy előtte, h belát.

Erre kellene vmi okosat rakni, legvégső esetben egy függönyt rakni, de ennél kreatívabbra gondoltam, vmi vicces plakát, vagy vmi egyéb.

Előre is köszönöm a segítséget. :)

2014. júl. 10. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Fesd le az üveget sokszínűre. Nekem pl. egyszínű barna, hogy ne zavarjon éjjel a lámpa fénye.
2014. júl. 10. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elsőre a festés jutott eszembe.

De én pl ha egyedüli uralkodója lennék a szobának ( a férjem visítva menekülne az ötlettől), vennék jó sok olyan hűtő mágnest ami aranyos. Akár plüss anyagút aminek csak a tappancsai mágneses, vagy gipsz, műanyag, gumi. A lényeg hogy ne csak kép legyen. Na szóval azzal tele ragasztgatnám az egész üvegfelületet. Anyagi lehetőségektől függően vagy csak belül, vagy kívül-belül.

2014. júl. 10. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Azért menekülne, mert a férjed normális. Te meg nem.

Hűtőmágnest ragasztgatni az ablakra végig, hát ez kész... :D

2014. júl. 10. 15:46
 4/7 anonim válasza:

én elmennék egy autósboltba ahol lehet kapni szélvédőre való fóliát, és azt ragasztanám fel. (bármilyen színebe, fekete színűt javaslom)

üzlet: pl homosita

fólia 5%-os. ez azt jelenti, hogy a fénynek az 5%-át engedi csak át.

Amit legutóbb vettem : 300x50 cm-es és 680Ft.

2014. júl. 10. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Az üveget nem akarom festeni, nekem az fura lenne, de köszi szépen.

5-ös: ez a fólia olyan, amin ki lehet látni, befelé viszont nem annyira, erre gondolsz, mert ez egynek jó megoldás lenne talán, bár mondom a többivel sincs semmi bajom, csak azok nem az én stílusomat képviselik. :)

2014. júl. 10. 17:49
 6/7 emir72 ***** válasza:
Tedd egy ölelkező pár képét a külső oldalra. Vagy egy lökött fejjel bámuló zsiráfét, támadó kígyóét! Esetleg elnyújtott, átstilizált Renault embléma? :)
2014. júl. 11. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os:

Épp erre gondoltam, h rajzolok vmi jót, vicceset, kreatívat, ami egyszerű, de mégis nagyon jó.

Ehhez egyszerű képeket, rajzokat küldenétek-e esetleg + azt, h milyen lapra kellene ezt megcsinálni. Milyen lapra lehetne ezt ilyen frankón megoldani?

Köszi tényleg.

2014. júl. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!