Szeretnék nappalim-hálószobám egyik oldalára ülőgarnitúrát. Sajnos, nincs újra pénzem, de nagyon üres az a fal és tuti lenne. Tudtok ajánlani olyan helyet ahol használt, esetleg külföldi ülőgarnitúrák elfogadható áron vannak?
Csatlakozom az előttem szólóhoz, illetve hol laksz??
Hátha valaki tud a közelben használt bútorost. Én is tudok a környékünkön (Pápa) hármat is.
mi itt vettünk egy ülőgarnitúrát, szerintem nagyon jó állapotban van van aki el sem akarja hinni, hogy használt és még ingyen ki is szállították.
szia!!!!
én szolnoki vagyok:))))))))
és mi is most vettünk a vaterán 70ért ,és amugy 250lett volna műbőr,és gyönyörüszép 3+2+1 es.
na láttam szép feketét is az 32000ft volt.
nekünk sem volt többre pénzünk de nagyon szerettünk volna illetve még ráért volna mert járólapozunk és kell a hely, de nem hagyhattuk ki mert amugy sokba lett volna. van 1 nemtudom ez neked sok e de jászberényben van azt irja.
A Kikában egész jók vannak viszonylag jó áron, csak az a baj, hogy hozzád legközelebb csak Pesten van üzletük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!