Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szeretnék nappalim-hálószobám...

Szeretnék nappalim-hálószobám egyik oldalára ülőgarnitúrát. Sajnos, nincs újra pénzem, de nagyon üres az a fal és tuti lenne. Tudtok ajánlani olyan helyet ahol használt, esetleg külföldi ülőgarnitúrák elfogadható áron vannak?

Figyelt kérdés
az a baj,hogy csupán 1,20 m széles lehet,háttámlával együtt,mivel az ennél szélesebb belelóg az ajtókeretbe.hosszra akár 2 méter is lehetne...és olyan ami nem szorul felujitásra
2010. jan. 13. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
aukciós oldalak vatera tesz-vesz zsibvásár stb
2010. jan. 13. 21:13
 2/12 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, illetve hol laksz??

Hátha valaki tud a közelben használt bútorost. Én is tudok a környékünkön (Pápa) hármat is.

2010. jan. 13. 21:50
 3/12 anonim válasza:

[link]

mi itt vettünk egy ülőgarnitúrát, szerintem nagyon jó állapotban van van aki el sem akarja hinni, hogy használt és még ingyen ki is szállították.

2010. jan. 13. 23:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Cegléd és Szolnok között élek...
2010. jan. 17. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:

szia!!!!

én szolnoki vagyok:))))))))

és mi is most vettünk a vaterán 70ért ,és amugy 250lett volna műbőr,és gyönyörüszép 3+2+1 es.

na láttam szép feketét is az 32000ft volt.

nekünk sem volt többre pénzünk de nagyon szerettünk volna illetve még ráért volna mert járólapozunk és kell a hely, de nem hagyhattuk ki mert amugy sokba lett volna. van 1 nemtudom ez neked sok e de jászberényben van azt irja.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 19. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
milyen árban?
2010. jan. 19. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
amugy a szélessége mindegyiknek legtöbbnek 1m
2010. jan. 20. 00:05
 8/12 anonim válasza:

[link]

A Kikában egész jók vannak viszonylag jó áron, csak az a baj, hogy hozzád legközelebb csak Pesten van üzletük...

2010. jan. 20. 18:14
 9/12 anonim válasza:

[link]

Jysk áruház Kecskeméten is van....

Szintén újak, és viszonylag jó áron....

2010. jan. 20. 18:21
 10/12 anonim ***** válasza:
na?nemirsz vissza?
2010. jan. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!