Igényes, akár külföldi lakberendezési lapokat hol tudnék venni?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami aktuális, tehát nem antikváriumból. Tudna valaki ajánlani ilyen magazint, ill. hogy hol tudom beszerezni?2011. okt. 17. 13:33
1/3 anonim válasza:
Árkádba (Bp., Örs vezér tér) a földszinten rögtön van egy külföldi újságokat áruló újságárus. Én az angol Wallpaper magazint szeretem a legjobban - bár az nem csak lakberendezés, hanem design, építészet, divat, művészet is. Meg tetszett még (ha létezik) az Attitude és Monitor is. De érdemes talán belelapozni pár HOME magazinba is - most már van magyar is, de az eredeti német ill. osztrák is érdekes lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a részletes választ, utánuk fogok járni, olvasni!
2011. okt. 18. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!