A SPAR-os Frette ágyneműk mitől olyan jók?
Attól,hogy spáros:D
Én egy 5 forintost se adnék érteXD
Amúgy ezek csak kitalált árak,hogy a "leértékelt"jobban fogyjon,bár nem tudom,milyen épelméjű veszi ott a paplant:D
Nem csekkoltam az említett árut, de ebben biztos az a jó, hogy van egy állítólagos marha drága ára, amit megkapsz most hihetetlen jó áron. Van, akit ez boldoggá tesz.
Volt előttem tegnap egy nő a sparban, aki fél órára feltartotta a sort és már komolyan fontolgattam, hogy visszamegyek venni egy serpenyőt, hogy le tudjam ütni vele. Na szépen szétpakolta az áruit a futószalagra 4 darabonként elválasztva, mert volt neki egy csomó ív -20%-os matricája. Külön kifizette mindegyiket. Aztán elkezdett hápogni a matricákkal, mert így ugye kevesebbre jött ki, és nem lehetne-e az eredeti mennyiséget elkérni. Meg körbekérdezett, hogy van-e, aki nem gyűjti esetleg, mert akkor ő arra igényt tart.
Aztán még elkezdte mesélni a pénztárosnak, hogy hát össze kell gyűjteni, mert ennyi pénzért kell neki az a paplan, hát milyen jó áron van már, a hülyének is megéri.
Igen, pontosan. Szerintem is megéri. A hülyéknek. Meg az ilyen szarrágóknak. :D Na jó, ha amúgy is minden nap elköltesz egy vagyont a sparban és éppen paplanra van szükséged, akkor megéri gondolom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!