Hogyan alakítanátok ki plusz 1 szobát még, egy 58 négyzetméteres,2 szobás lakásban?
Figyelt kérdés
A kis házunkban 2 szoba, nagyobbacska konyha, előszoba és fürdö(-ben a wc )van.Mit választanátok le, vagy ketté, vagy alakítanátok át? Jó ötleteket,tippeket várnék. ( 2 ellenkező nemű gyerek van).Hogy oldanátok meg ,hogy mind a2 nek legyen egy kis kuckója, tudom a ház nem nagy, de hozzáépíteni nem akarunk...2010. jan. 7. 10:54
1/6 anonim válasza:
hát konyhából fürdőből nehéz lenne szobát leválasztani, úgyhogy marad a 2 szoba. ezek mekkorák?
vagy bútorokkal egyszerűen kettéválasztani vagy gipszkartonnal.
2/6 anonim válasza:
Ideális esetben a telketeken lenne hely egy szoba hozzáépítéséhez. De ezt nem akarjátok, bizonyára anyagi okokból. Akkor csak az marad, hogy az egyik szobába térelválasztót tesztek polcokból. Hangulatosan meg lehet oldani és olcsó.
Talán idővel egyszer bővíthettek is.
Üdv
3/6 anonim válasza:
Amig panelban laktam,ott több család is a szobát egy kétoldalas polccal választotta le.Igy mindkét gyerek tudta hova tenni a játékait,könyveit stb.
4/6 anonim válasza:
A tesómék a kissebb lányuknak a kamrát alakították ki hálóvá.1,8mx 3,5m-es lehet a helység.Van benne egy galériás ágy fenyőfából+alatta egy komód és egy sarokíróasztal,és befért még egy akasztós szekrény is.Sógorom csinálta a bútort.Pont elég neki,mert van külön nappalijuk,ebédlőjük,szóval máshol van tér.A befőtteket meg levitték a pincébe.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, a vizes blokk mennyire mozgatható, de pl. az is megoldás lehet, persze megfelelő méretű nappali esetén, hogy abban alakítotok ki az egyik sarokban amerikai konyhát, és a mostani konyhából szoba lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos, a kamra kilőve, mert már abban van a fürdő+ WC.:)Azon gondolkodunk hogy a konyha elég nagy ill. hosszúkás, hogy abból leválasztani,egy kis kuckót. Viszont a fűtést nem tudom, mivel lehetne megoldani. Kis ablak van a leválasztandó részen. Várok még ötleteket, írjatok...
2010. jan. 9. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!