Hány négyzetméteres a nappalitok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 12:41
1/9 anonim válasza:
19, de ez nagyon kényelmetlenül kicsi.
A szüleimé 50, és nagyjából az az a méret, ami megfelelő egy nappalinak szerintem.
4/9 anonim válasza:
Konyhával, étkezővel együtt van nekem, és 60 nm, kb. a ház fele.
:)
5/9 anonim válasza:
azt hiszem 18. nem egy hodály, de elférünk benne. ha nagyobb lenne, félő, h telezsúfolnám. így, hogy kisebb, kevesebb lomot tartok benne, hogy tágasabb érzetet keltsen :)
6/9 anonim válasza:
21 m2. Nekünk tökéletesen elég. :) De komolyan. Nem nagy, az igaz (habár, egyben van a konyhával, ami pluszba 11 m2) így egy kicsit nagyobbnak látszik a tér. Nem lenne szükségünk nagyobb nappalira, hasznosan ki van használva. El sem tudom képzelni, hogy miket pakolnék egy 50 m2-es nappaliba. :) Ott van egy kanapé, 2 fotel, egy nagy tv, néhány polc, egy kis dohányzóasztal.. ennyi. Minden másnak a gardróbban, vagy a szobákban a helye. :)
9/9 anonim válasza:
Kb. 10 négyzetméter. Nem is kell nagyobb. 3személyes kanapé, dohányzóasztal, tv állvány tv-vel így is elfér, teregetni is oda szoktunk.
Mindenkinek van külön zárható szobája, eddig meg mindig az erkélyen ültünk, mondjuk most már bekényszerülünk :S
Ja, hárman élünk együtt barátnők. 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!