Nektek melyik megoldás tetszene?
Mályva-szürke, 12 nm-es, fiatal pár hálószobájáról van szó. A fal mályva, a bútor színe sötétebb lapból van, abban pedig egy szürke betét. A függöny, a díszpárnák szürkés, ezüstös színűek, mindkettő a mintásabb fajtából, hogy feldobja a szürkét, a szőnyeg is ilyesmi (krém-világosszürke-sötétszürke lágy hullámok, kis felületen). Ágy fölé mi tetszene jobban? Lila-szürke virágos tapéta egy vastagabb csíkban (nagyon gyönyörű, passzol a falhoz, a függönyhöz, de a szőnyeghez már nem annyira...), vagy jobb minőségű és könnyebb eltávolítási lehetőséget magában hordozó falmatricát? Ha az utóbbit, akkor azon belül milyet tudnátok elképzelni?
Szöveg, kép? Az egész falat beterítőt esetleg? És milyen színűt? Feketét nem annyira szeretnénk. :)
Ne haragudj, de nekem ez már így is túlzásnak hangzik, afféle giccsnek.
Nézzük a tényeket:
- eleve két szín keveredik a falon
- emellett a párnák egy harmadik színárnyalatot képviselnek ÉS MINTÁSAK
- mindemellé van egy még 4 különbféle árnyalatot felmutató, szintén MÁS MINTÁS szőnyeg
és akkor ehhez szeretnél még egy ismét minimum 2 színű, 3. féle mintás díszt vagy tapétarészt, esetleg falmatricát?
Ne haragudj, de ez így nagyon soknak hangzik. Talán ha töltenél fel egy képet, megváltozna a véleményem, de így leírás alapján kizárt dolog, hogy még valamit belekevernék ebbe a kavalkádba.
Ne sértődj meg, hanem olvasd el mégegyszer mit írtál... :)
Elnézést, ha félreértettem, de a leírásod alapján így is egy színkavalkádnak tűnt a szoba. Egyébként abból kiindulva, hogy "pár" hálószobája, a csíkosra szavaznék. A virágos extrém kislányos lenne a már amúgyis lányos szobában. A falmatrica szintén.
Elolvastam még egyszer, és még így sem értem, hogy sikerült ennyire félreértelmezni. Kicsivel több jóindulattal talán elkerülhető lett volna. :)
Most akkor kivételesen te ne haragudj, de a falmatricától még marhára nem lesz "kislányos" egy szoba, maximum otthonos. Azt hiszem, a továbbiakban főként a magam, illetve a velem hasonló ízlésű kommentelők véleményére hagyatkoznék. Köszi a hozzászólásokat. Viszlát!
Én lányként egyetértek az előző válaszolóval. Ez nem a ti szobátok, hanem a te szobád, a leírás alapján, és nekem is egy kicsit soknak tűnik, pont azért, mert ennyire ez a két szín dominál.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a tapéta igényesebb benyomást kelt, falmatricát csak akkor tennék, ha valami ötleteset, de egyszerűt találsz.
Ilyenekre gondolok:
Ez pedig a még véletlenül se kategória:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!